Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

ZING Burger

Karaván Udvar BudapestKaraván Udvar Budapest a térképen

Kiváló 2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hétköznap délben a Karaván Street Food udvar még nem a bulinegyed részeként működik, hanem egyszerű étkezőhelyül szolgál. Így nem lógtunk ki a sorból, mindenféle náció és korosztály falatozott az udvaron.
Nem a Karaván udvar egészét, csak egyik egységét, a ZING Burgert szeretném értékelni. A "Pesten világhírű" hamburgert már több helyen árulják. (Az Ittjártamon is van egy Király utcai értékelés, de az a hely annyira más jellegű, hogy nem akartam oda írni.)

Kedvezményes menü kuponnal mentünk, ami egy tetszés szerint összeállított hamburgert, sült krumplit és forró gyömbéres almaitalt tartalmazott. A BBQ hamburgert választottam, és nem tudom, tényleg a legjobb-e Pesten, de hogy én még ilyen finomat sehol se ettem, az biztos. A vastag, szaftos, tökéletesre sütött hús, az olvadt sajt, a karamellizált hagyma külön-külön és együttes ízhatásában is egyszerűen remek volt. Párom a klasszikus változatnál maradt, ő is meg volt elégedve.
A sült krumpli kívül ropogós, belül omlós, pont jól sózva, és kellemes volt a meleg ital is.
Nem vagyok egy nagykabátban hamburgerező típus, de sikerült nem leenni magam :-), ebéd után pedig mód volt a kert végi konténer mosdót meglátogatni. Tisztaság, WC-papír, szappan, minden, ahogy illik.
Újfent hangsúlyozom, hogy ez egy hétköznap déli tudósítás. Ha valaki egy bulis éjszakán balkáni állapotokat talál, pl. a mosdóban, ne nálam reklamáljon. :)
Az árakat egy kicsit magasnak tartom. Így, kuponnal, 40 % engedménnyel nekünk megérte. De kupon - és árukapcsolás - nélkül is érdemes beülni egy hamburgerre, a menü többi része nekem nem hiányzik. Biztosan visszamegyek még, és talán a Karaván udvar más egységeit is kipróbálom, mert a ZING-en kívül is láttam érdekes dolgokat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló

Karaván Udvar további értékelései

2019.04.12a párjával
Ma azért egy fokkal jobb kedvem maradt, mint az itteni régebbi látogatások után. Valahogy nem volt nagy tömeg, de élt a hely, a hangulata jobb volt, mint amire emlékeztem és a kiszolgálás is interaktívabb, kedvesebb, gyorsabb. Eleszegettünk először valami lángosokat meg burgereket, én önhatalmúan...
2017.10.17barátokkal
Átlagos
Nekem nem jött át ez a Karaván-életérzés... a Kazinczy utcában kialakított ételsziget alapvetően jó ötletnek tűnne, de szerintem nem működik. Mivel több vendéglátós hely gyűlik itt össze egy csomóban, közös asztalokkal és bejárattal, az az érzésem, mintha senkié sem lenne a hely, nincs lelke,...
2017.10.09a párjával
Átlagos
Miután pórul jártam a Nyakleves gulyásával és nem lettem boldogabb a lángosburgertől sem, elmentem bánatomat egy sörbe fojtani és bepróbálkoztam a Karaván Bárba. Két srác szolgált ki, bár nem tudom, hogy kit... az egyik kávét főzött, és valamit matatott a gépen, eléggé el volt vele foglalva,...
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
51.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval