Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tévedések a Kebab-időben

Kebab Time - Lurdy Ház BudapestKebab Time - Lurdy Ház Budapest a térképen

Gyenge 2023. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. december 11.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Lurdy-házban jártam a Lelkes Ásványbörzén, amely mint minden alkalommal, ezúttal is igazán színvonalas volt, számtalan csodás ásvány, ékszerek, a természet kincseinek bemutatkozása. Direkt így is terveztem a programot, hogy majd utána vagy közben a Lurdy-házban eszem valamit. A legutóbbi látogatásom óta - ami szerintem idén tavasszal lehetett, - úgy tapasztaltam, hogy az emeleten található ételsziget kínálata nemigen változott. Meki, KFC, kínai, thai, magyaros Ízvilág, salátás, belga gyors, kézműves burger, francia cukrászda. Ez azt is jelenti, hogy már mindegyikben ettem, többször is, kivéve a rendezvényközponthoz legközelebbi sarkon lévő török gyorsétteremben nem. Ennek oka az, hogy korábban itt valami más egység működött még. Szóval akkor itt az ideje a Kebabnak. Frissen festett, tiszta, új feliratos a hely, 3 közel-keleti, arab/nak tűnő férfi volt a pultban, ők szolgáltak ki. Amúgy kedvesen, de komótosan, nem igazán gyorsan. A két gírosz avagy dürüm nyárson csirke- és marhahús sült, ezekből tálat, pitát és tortillát lehetett kérni, akár menüben is sült krumplival, üdítővel, továbbá a pultban további húsos-zöldséges egytálételek sorakoztak, a végén saláták, többféle baklava, pár süti, falafel és feta a vegáknak. A málnás sült tejberizs nagyon jól nézett ki, utólag már bánom, hogy nem azt ettem inkább. A marhahús 200 Ft-tal drágább a csirkénél, a gírosz tál 2490/2690 Ft.
Az általam választott 'gyros dürüm tortilla' csirkés verziója 1650 Ft-ba került. Kaptam egy alufóliába csavart rudat (ld. kép). Kizárólag műanyag evőeszközök vannak, helyben fogyasztás esetén is. Meg persze a műanyag tálca. Vannak saját asztalaik a pult előtt, részben szeparálva a közös étkezőhelyektől.
Az étel nekem egyáltalán nem jött be., nem ízlett. Hideg volt, pedig még csak akkor nyitottak, elvileg frissnek kellett volna lennie, de nem volt az, íztelen, unalmas volt az egész. Nem éreztem a fűszereket, de a joghurtos öntetet sem, zöldség alig volt benne. A tortilla lap fáradt, állott volt. Valami zsíros pörköltszaft viszont folyt ki az egészből. Nem gondoltam volna, hogy egy gíroszt így el lehet rontani.
A felét sem ettem meg, sajnos ez a kukában végezte.
Sajnálom, én nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (14)
Kebab Time - Lurdy Ház Budapest - Külső képKebab Time - Lurdy Ház Budapest - BelsőKebab Time - Lurdy Ház Budapest - BelsőKebab Time - Lurdy Ház Budapest - BelsőKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/italKebab Time - Lurdy Ház Budapest - Étel/ital

Kebab Time - Lurdy Ház további értékelései

2022.01.14egyedül
Tegnap idekeveredtem enni és nem is bántam meg. A lány a pultban abszolút kedves volt, a fiúk gyorsan tették a dolgukat, hamar kaptam gyrosz-tálat, igaz, ez már a nagyon sokadikféle gyrosz-tál, amit ettem, de nem baj, ez is egészen jó volt. Jól jött hozzá a sárgarépa-reszelék köret, az öntet is...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval