Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Inkább elvitelre

Kemencés Pizza - 16 BudapestKemencés Pizza - 16 Budapest a térképen

Kiváló 2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem ismertem a helyet, nem mozgok a környéken. Egy barátom ajánlotta és volt annyi időnk, hogy a párommal kipróbáljuk.

Amikor beléptünk, alig volt vendég. Volt néhány hely a pultnál, rendelés után le tudtunk ülni. A bárszék kényelmetlen és túl könnyű, emiatt billeg. Utánunk érkeztek néhányan, a helyek gyorsan elfogytak.
A kiszolgálás udvarias, a pizza nagyon hamar megsült, nem kellett sokat várnunk. Budapesten eddig egy helyen ettem ennyire jó pizzát. Jóval kisebb adagot, drágábban. A vékony tészta nekem sokkal jobban bejön. A feltét is ízletes volt, szóval minden a helyén. A szélét ugyan megégették, de ezt betudtam a kemence sajátosságainak.

Az étteremben talán 6-8 ülőhely van egy pultnál, sorban. Ha megtelik egymás mellett ülünk, a könyökünkkel vigyázni kell. Most ez volt.
Ráadásul -erről nem az étterem tehet- mellettem egy nő hangosan telefonálta végig az ebédet úgy, hogy nem tudtam másra figyelni, csak őrá. Egyik kezében a telefon, másikban a pizza. Gusztustalan és rém kellemetlen volt. Emiatt kissé kocsmajellegűvé vált a történet.

Ajánlom a helyet minden pizzakedvelőnek, de vigyétek ki a kaját. Üljetek le egy padra, ott fogyasszátok. Jó étvágyat! :-)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Kemencés Pizza - 16 további értékelései

2021.10.10családjával
Gyenge
Régebben is ettünk itt pizzát,de most csalódtunk. A pizzának volt egy kis mellékíze, alig volt rajta sajt,az sem volt átsütve. Külön sütöttük még,hogy ehető legyen. Nem volt olcsó sem. Egyetlen pozitívum,hogy időre elkészült, ahogy kértük. Nem ajánlom.
2019.10.18egyedül
Több mértékadó gasztroblog és kalauz is a legjobb pizzériák között tartja számon a Kemencést, akik a 15. kerületből robbantak be a köztudatba. A 2. belvárosi étteremnyitásuk nem jött be, viszont a 16. kerületi - szintén erősen külvárosi helyszín - hasonlóképpen beütött. Kertvárosi, családi házas...
2018.03.20a párjával
Kiváló
Kemencésék a XV. kerületi pizzázójuk hatalmas sikere [moderálva - a szerk.] után először valahol a Belvárosban nyitottak új egységet, de azt valamiért pár hónap után bezárták. Ezután, tavaly ősszel nyílt meg a XVI. kerületi Centenáriumi Lakótelep tőszomszédságában, de már a kertvárosi részen az...
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
69.920 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval