Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A megbízhatóság fontos

Kemenes Cukrászat - Baross tér BudapestKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest a térképen

Kiváló 2022. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor megújult a 4-es metró építésével párhuzamosan a Keleti pályaudvar - Baross tér aluljáró és környéke is, akkor már nyitott itt egy kávézó az aluljáróban, azon útvonal mentén, ami a pályaudvart összeköti a metró bejáratával. Ha a metróból jövünk ki, akkor jobb kézre esik.
Egy ideje a Kemenes cukrászat vette át az egységet, akiket én meglehetősen kedvelek. Itt sem okoztak csalódást a termékeik. Ezek közül ezúttal a Rákóczi túróst (450 Ft) és a citromtortát (6 szeletes / 4140 Ft, 1 szelet kb. 700 Ft) emelném ki. Ez utóbbi nagyon könnyed, lágy, citrom és lime kellemes savanykás kombinációja. A Rákóczi túróst hagyományosan kocka formában, tetején ráccsal és sárgabarack dzsemmel készítik. A túrós töltelék is finom, összességében ez az én ízlésem szerint lehetne egy fokkal kevésbé édes.
A citromos kosárka is kitűnő (lemon tarte - francia stílusú mini desszert/ 490 Ft). Főleg fősodratú süteményeket, tortákat készítenek, de finoman, színvonalasan. Példaképpen: flódni, zserbó, meggyes és almás pite, csokitorta, Eszterházy, puncstorta, Frissességi problémát sosem tapasztaltam náluk, itt sem.
Egy fiatal lány és egy fiú alkotta a személyzetet, amatőrnek tűntek, kicsit esetlenek, akik pontosan nem tudnak mit kezdeni sem magukkal, sem a vendégekkel. Még egy Vöslauer erdei gyümölcsös szénsavas üdítő italt vettem frissítőként (500 Ft/ 5 dl). Ezt az ízt itt fedeztem fel, de nagyon ízletes.
A beltér nyugalmas, kellemes, két oldalról az üvegportáloknak köszönhetően világos, viszont nem légkondicionált (vagy nem működött). Normális asztaloknál le lehet kényelmesen ülni kávézni, sütizni, beszélgetni.
Van egy kis kiülős terasz is, igaz, nem 38 fokban, mint ottjártamkor.
Megadom az össz-élményre az 5 pontot, de a személyzet fejlesztendő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (25)
Kemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Külső képKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Külső képKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - BelsőKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - EgyébKemenes Cukrászat - Baross tér Budapest - Egyéb

Kemenes Cukrászat - Baross tér további értékelései

2023.12.09gyerekekkel
De csak lehetne...nagyon hívogatóak a körülmények, szépen berendezett helység, nagyon gusztusos sütikkel. Nekem nagyon furcsa volt, hogy nincs mosdó, kézmosó, azért vonatozás előtt/után, étkezés előtt szerintem nagyon kellene. Sajnálom, hogy borzasztóan unott a felszolgáló hölgy, én éreztem magam...
2022.04.08egyedül
Kiváló
Betévedtem ide. Ami a döntő volt az értékelésemben, hogy ilyen szimpatikus, kedves, udvarias fiúval, mint aki a pultban volt, ritkán találkozom. Igazán le a kalappal, ez vendéglátás! Fura helyen van a cukrászda, de végül is... ez nem is olyan rossz hely, ha elvonatkoztatunk attól, hogy ez egy...
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.19-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.02-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval