Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megbízható kínai gyorsétterem a Banknegyedben

Kincsestál Kínai Gyorsétterem BudapestKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest a térképen

Átlagos 2015. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. október 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta azonos - kínai - tulajdonos működteti ezt a tipikus kínai önkiszolgáló gyorséttermet a Nemzeti Bank és az Államkincstár szomszédságában. A környéken van még néhány, hasonló profilú kínai gyorsétterem (a Nádor utcában, a Bajcsyn a Posta mellett és a Hercegprímás utcában is), de a környéken én a Kincsestálat találtam közülük a legjobbnak. Ami talán a legfontosabb, és kínai éttermeknél sajnos ez nem mindig biztos, itt az ételek minősége mindig megbízható volt, a frissességgel nem volt probléma, különös tekintettel fontos ez a húsos ételek esetében.
A belső tér elég tágas és színes, s bár az ételkínálat ugyanolyan nagyjából, mint a többi kínai büfében, de itt a belső tér sokkal csinosabb (bambuszok, növények, falfestés, képek a falon), normális asztaloknál le lehet ülni, bár a székek nem túl kényelmesek, fapadosak.
Árban nagyon kedvező, a menük (zóna adag főétel 600 Ft körüli árakon). A menük nagy részét előre elkészítik és csak melegítik (mikrózzák), viszont a thai pirított tésztás és pirított rizses egytálételeket frissen készítik, így érdemesebb ezeket választani (850 Ft). Az erős-csípős levesük elég jó ebben a mezőnyben. Halat még nem ettem náluk, lehet, de ránézésre és az ár alapján lehet, hogy pangasiusból főznek.
A kiszolgálás normális, a forgalom hektikus, hétköznap ebédidőben olykor feltorlódnak a pultnál a rendelésnél és a pénztárnál a vendégek, amúgy általában kevesen vannak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (20)
Kincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - Étel/italKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - Külső képKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - Külső képKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - Étel/italKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - Étel/italKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - Étel/italKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - Külső képKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőKincsestál Kínai Gyorsétterem Budapest - Belső

Kincsestál Kínai Gyorsétterem további értékelései

2016.10.11egyedül
Kiváló
Nagyon finom a szecsuáni csirke. Tojásos rizs körettel ettem, 710 forint volt. Jó adag, friss minden összetevője. A kiszolgálás nagyon kedves és gyors, hangulatos a hely. Nagy választék van, biztosan visszatérek más ételeket is kipróbálni. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a távol-keleti...
Népszerű szállások a környéken
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
114.696 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval