Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ha a vendégek elrettentése volt a cél, akkor ez most tökéletesen sikerült

Kisherceg Vendéglő BudapestKisherceg Vendéglő Budapest a térképen

Szörnyű 2023. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. november 14.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A XVI. kerületi, ezen belül cinkotai vendéglő évek óta az ittjartam.hu Top100-as vendéglátó helyei között szerepelt, olyan 60-70. helyezés körül, ami nagyon jó értékelésnek számít, így jó ideje már a meglátogatandó éttermek listáján szerepelt nálam. Autóval is jó sokat kellett utazni a belvárosból, de még az Örs vezér tértől is, végig a gödöllői HÉV vonala mellett. A vendéglő egyszerű, retró külsejű, felső szintjén panzió működik - talán aktuálisan nem? - előtte pár parkolóhely van, a forgalmas főútvonal mellett. 12 órától tartanak nyitva. Beltér gyenge megvilágosítású, belső hőmérséklet hűvös.
Főleg ismertebb magyaros ételek szerepelnek az étlapon, de néhány keleti, arab/török étel is feltűnt, ezeknek megörülve, ezek közül választottam. A keleti vöröslencse leves várakozásaimmal ellentétben nem currys vagy bármilyen más keleties ízvilágú volt, hanem tömény római kömény, ami számomra ehetetlennek bizonyult. A köményen kívül még olaj/zsír íz volt, ami dominált, az sem volt kellemes, semmilyen más fűszert nem éreztem ki a levesből. Mellé kis száraz kenyérkockák érkeztek. A főétel kebab nyárs, vegyesen sertés- és marhahúsból, salátával, rizzsel, a köret választható. A hús száraz, íztelen volt, a bolti pita olajban áztatott, puha, nem ropogós, a rizs legolcsóbb tömegminőség. A saláta szintén tocsogott az olajban. 3 nyárs érkezett, de kettőt is nehezen gyűrtem le. Minden esetre még a főétel volt az ételsor egyetlen értékelhető fogása.
Az elvitelre kért túrógombóc adagban 3 aprócska, kb. gyufásdoboz méretű gombócka szerepelt. Mellé sima tejföl volt, nem volt porcukorral bekeverve, de ez volt vele a legkisebb gond. A gombócokról csak otthon derült ki, hogy rémes, savanykás-grízes-lisztes ízük volt, kukában végezték.
Az ételek nem voltak drágák, a levesek ezres körül, a főételek 3000 körül, de a köretek külön pluszban fizetendőek, a desszert minőség-mennyiség arányban szintén csak nagyon nem érte meg. 1 leves, 1 főétel körettel, 2 desszert elvitelre, 1 kis üveges Cola 8000 Ft feletti számlát adott.
Kérdésemre a fizetéskor a fiatal pincér azt mondta, hogy ő a levest le akarta húzni, hiszen nem is fogyasztottam el, de az idősebb pincér (a főnök, értelemszerűen) ezt nem engedte. Érdekes, hogy ilyen vendéglátós hozzáállással vajon miért éppen a Kisherceg nevet választották??
Számomra a Kisherceg felejtős hely, egyáltalán nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (14)
Kisherceg Vendéglő Budapest - Étel/italKisherceg Vendéglő Budapest - Étel/italKisherceg Vendéglő Budapest - Étel/italKisherceg Vendéglő Budapest - Étel/italKisherceg Vendéglő Budapest - BelsőKisherceg Vendéglő Budapest - BelsőKisherceg Vendéglő Budapest - MosdóKisherceg Vendéglő Budapest - MosdóKisherceg Vendéglő Budapest - Külső képKisherceg Vendéglő Budapest - BelsőKisherceg Vendéglő Budapest - BelsőKisherceg Vendéglő Budapest - Étlap/itallapKisherceg Vendéglő Budapest - Étlap/itallapKisherceg Vendéglő Budapest - Étlap/itallap

Kisherceg Vendéglő további értékelései

2021.07.20a párjával
Kiváló
Minden nagyon finom és frissen elkészített volt. A levestől a desszertig. Kis családi étterem. Csak ajánlani tudom! Nincs tömeg, gyors kiszolgálás. Nem ez volt az utolsó látogatásunk!...
2017.11.17családjával
Átlagos
Családommal 6-an voltunk itt. Az étteremben hideg volt. Mivel mi voltunk az egyetlen asztaltársaság, gyorsan kiszolgált a picér bennünket. De: a "jókai bablevesként" hozott leves, egy sima tejfölös bableves volt, túl sok tejföllel, amitől savanyú volt, a vöröslencse krémleves túl híg volt és...
2017.08.27a párjával
Szörnyű
A tulajdonos a sok munkára és a piszkos kezeire hivatkozott, amikor áfás számlát kértünk. Amikor felajánlottuk, hogy eltekintünk a számlától, csupán ebédelni szeretnénk, közölték velünk, hogy távozzunk, minket nem szolgálnak ki. Az éttermet a NAV figyelmébe ajánlanám.
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
82.294 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenus pihenés hétköznapokon
Belenus pihenés hétköznapokon
2025.02.28-ig
Hotel Belenus Zalakaros
113.730 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval