Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Friss próbálkozás

Kishusom BudapestKishusom Budapest a térképen

2017. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Madách téren nyitott meg a közelmúltban W. Rozina második vendéglátós helye a Bestiát követően, kapott is elég jó média-visszhangot. A hozsannázás alapján én azért többre számítottam, kissé túlzásba estek a méltatók, úgy érzem. Ez egy kis kolbászozó vagy hot dogozónak is nevezhetjük. Nagyon pici hely a Madách téren, minden irányból körbevéve ilyen-olyan evős-ivós helyekkel. A pultnál kell rendelni, de a hangzatos szlogenek között egy kicsit elvesztem, főleg akkor, amikor próbáltam volna összeszámolni, hogy mennyibe is kerülne itt a forró kutyázás.
Van először a 3 féle kolbász-féleség (frankfurter, sertés, marha, és humorosnak szánva a vega mellé "gyárilag" odanyomtatva, hogy "elfogyott" 450-650 Ft között. A házi kifli 250 Ft (azért ez már így önagában elég durván hangzik szerintem...), majd jön a "sztiló", azaz style, magyar nevet nem találtak rá, ez a körítés, hogy ne üres legyen a hot dog. 6 kombináció, van köztük indiai currys hangulatú, thai, gombás-bbq, olaszos, ezek 490-890 Ft közötti összegbe kerülnek. A másik lapon vannak a kolbászok, 4 féle, ezek ára 750 Ft-ba kerül (bárány, csirke). Egyetlen mini burgert kínálnak marhakolbászból csalamádéval, én ezt kértem, nem volt valami nagy szám egyik összetevője sem. Semmi kiemelkedő azon túl, hogy frissen készül, nem mirelit cucc. A zsemle édeskés. Férfiembernek a fél fogára sem lenne elég. A csalamádé hétköznapi.
A napi desszert mákos guba volt, papírpohárban, de ízre finom volt, az önmagában megütötte az 5 pontot nálam. Az evőeszköz alkalmatlan a mákos guba fogyasztására.
A kiszolgálás semmilyen, egykedvű, semmi kedvességet nem éreztem. A szakállas úriember tette a dolgát és kedélyesen beszélgetett a barátaival. Nincs mosdó, csak egy kézmosó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Kishusom Budapest - BelsőKishusom Budapest - Étlap/itallapKishusom Budapest - Étel/italKishusom Budapest - BelsőKishusom Budapest - Étel/italKishusom Budapest - BelsőKishusom Budapest - BelsőKishusom Budapest - BelsőKishusom Budapest - Külső kép

Kishusom további értékelései

2018.06.25gyerekekkel
Kiváló
Wossala Rozina a Konyhafőnök első részében rengeteg nézői bírálatot kapott, nem keveset igazságtalanul. Jómagam kedveltem, értékeltem a jó ízlését, az arányérzékét. Hogy néha affektált kicsit, hát annyi baj legyen, kibírjuk. Hallottam, hogy megnyitott a Bestia, akkor igen hamar elmentünk oda,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval