Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek hely - főszerepben a kolbász/virsli

Kishusom BudapestKishusom Budapest a térképen

Kiváló 2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. június 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Wossala Rozina a Konyhafőnök első részében rengeteg nézői bírálatot kapott, nem keveset igazságtalanul. Jómagam kedveltem, értékeltem a jó ízlését, az arányérzékét. Hogy néha affektált kicsit, hát annyi baj legyen, kibírjuk.
Hallottam, hogy megnyitott a Bestia, akkor igen hamar elmentünk oda, azt a következtetést vontam le, hogy a konyha jó (bár csak egy sörkorcsolyát ettünk, de az is sokat elmond), este elviselhetetlen legalábbis a magamfajta középkorú ember számára a zaj, ebédre nagyon kellemes a hely.
A Kishúsom hírére rögtön mozdultunk is. Ettünk egy soft opening akciós hot-dogot frankfurti virslivel (990), továbbá egy marhásat, curryt szósszal (1590), amihez bár be sem ígérték, de adtak zöld koriandert, amit én nagyon, de nagyon értékeltem.
A kiszolgálás nagyon kedves, szakszerű, ott volt egyébként Rozina is, aki érdeklődött, hogy ízlenek-e az ételek, mondtuk, hogy persze.
Tény, hogy a Töltő mellet itt adják a legjobb hot-dog variációkat, jól el van gondolva minden variáns, a korrekt zsemle és a jó virsli/kolbász mellett nem kevés figyelmet fordítanak a belevalókra. Ettünk egy napi desszertet (mákus guba 550 ft - szuper volt!) is, továbbá ittunk két üdítőt (San Pellegrino 390/db) valamint First APA-t (650) ezutóbbi kiemelkedően jó volt, azt hiszem, kóstoltam a kézműves sörfesztiválon mert ismerős volt a neve, de erre csak később jöttem rá. Nagyon jó kis hely a Kishúsom, 5 pontot abszolút megérdemel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Kishusom Budapest - Külső képKishusom Budapest - Külső képKishusom Budapest - Külső képKishusom Budapest - EgyébKishusom Budapest - Étlap/itallapKishusom Budapest - Étel/italKishusom Budapest - Étel/italKishusom Budapest - Étel/italKishusom Budapest - Étel/ital

Kishusom további értékelései

2017.09.23egyedül
A Madách téren nyitott meg a közelmúltban W. Rozina második vendéglátós helye a Bestiát követően, kapott is elég jó média-visszhangot. A hozsannázás alapján én azért többre számítottam, kissé túlzásba estek a méltatók, úgy érzem. Ez egy kis kolbászozó vagy hot dogozónak is nevezhetjük. Nagyon...
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval