Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megszaladt a ceruza az árazásnál

Kitchen of Health Bisztró BudapestKitchen of Health Bisztró Budapest a térképen

Átlagos 2020. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Néha csak kapkodom a fejem, mire a hosszú "meglátogatandó éttermek" című listámról végre sikerül 1-1 helyre eljutnom, már nem is úgy van, mint pár hónappal előtte. Így történt ez alkalommal is. A Find Food II. helyet kerestem volna, de az már megszűnt, a helyét a Kitchen of Health vette át, amely korábban a Dohány utca legelején, az Astoriánál volt.
A fő irányzat: egészséges, mentes ételek. Búzaliszt helyett zöldbanán lisztet használnak, ebből készítik a palacsintát és a rántott, bundázott húsok és zöldségek "bundáját" is. Többféle saláta és zöldséges étel van, a most divatos édesburgonya a legnépszerűbb köret.
Ebédmenü nincs, viszont véleményem szerint indokolatlanul drágák az ételek. Ez a szuper-egészséges vonal szerintem nem indok, mert a sárgarépa meg a hagyma nem éppen a drága alapanyagok közé tartoznak.
Egy leves, egy hideg előétel (nagyjából egy adag nyers zöldség) és egy víz került majdnem 4000 Ft-ba.
A thai rákleves leve nagy adag volt, de a lé töltötte ki a döntő részét, rákot csak nyomokban tartalmazott, keveset, a hagyma túl goromba volt. A kókusz íz egyáltalán nem volt intenzív.
Az avokádó mártogatós házi avokádókrémet tartalmazott némi fekete olajbogyó díszítéssel, banánchipest, valamint nyers zöldeket felszeletelve: paradicsomot, paprikát, póréhagymát, uborkát.
Egy víz 590 Ft-ba került!!
A főételek árai 3000 Ft körül mozognak, köret nélkül.
Modern, fiatalos berendezés, kulturált beltér.
Rendelésfelvétel és fizetés a pultnál.
Túlárazott, az ár-érték arány billeg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (18)
Kitchen of Health Bisztró Budapest - Külső képKitchen of Health Bisztró Budapest - BelsőKitchen of Health Bisztró Budapest - Étel/italKitchen of Health Bisztró Budapest - BelsőKitchen of Health Bisztró Budapest - BelsőKitchen of Health Bisztró Budapest - BelsőKitchen of Health Bisztró Budapest - Étlap/itallapKitchen of Health Bisztró Budapest - Étlap/itallapKitchen of Health Bisztró Budapest - Étlap/itallapKitchen of Health Bisztró Budapest - Étlap/itallapKitchen of Health Bisztró Budapest - BelsőKitchen of Health Bisztró Budapest - Étel/italKitchen of Health Bisztró Budapest - Étel/italKitchen of Health Bisztró Budapest - Étel/italKitchen of Health Bisztró Budapest - Étel/italKitchen of Health Bisztró Budapest - MosdóKitchen of Health Bisztró Budapest - MosdóKitchen of Health Bisztró Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!