Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos söröző

Kolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest a térképen

2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bajor kolbászda emlékezetes helyszín számomra, itt volt szerencsém évekkel ezelőtt hosszabban beszélgetni a magyar gasztronómia egyik jelesével. A hely jó aláfestés volt a csevejhez, mely a magyar vendéglátás állapotáról szólt főleg.
Sültkrumplit ettem, amit túlsütöttek, egyébként mirelitáru volt, hozzá húsgombócként a svéd, fagyasztott forában kapható Köttbullar húsgolyókat kaptam, amit szintén túlsütöttek s volt még mellette valami szintén késztermék mártás. Vagyis három elemből minden késztermék vagy félkésztermék, s az is elégetve. De mindez nem elég, harmadik asztaltársunk kért sült krumplit, de nem hoztak neki, mondván hogy az köret. Nem számít hogy a világon úgyszólván mindenütt hoznak sörkorcsolyának sült krumplit, ha azt kér az ember, nem számít, hogy hatalmas hasznuk van rajta, nem, ők nem hoznak ki hasábburgonyát cask feltét mellé.
A minap ismét betértünk ide, valamivel jobb volt az élményünk. Bajor camembert-körözöttet kértünk, élvezhető átlagos fogás volt, a kenyér ipari, viszont a környező asztalokhoz rokonszenves csülköket és oldalasokat hoztak ki, mintha javult volna a konyha valamelyest. A beltér továbbra is nagyon hangulatos, a sör pedig jó. Ha bajor zene szólna, a hangulatra akár 5 pontot is adnék.
Összességében korrekt 4 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Kolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest - BelsőKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest - Étlap/itallapKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest - Étlap/itallapKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest - Étlap/itallapKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest - Étlap/itallapKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest - Étel/italKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest - BelsőKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. Budapest - Külső kép

Kolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft. további értékelései

2023.04.27barátokkal
Kiváló
Hangulatos étterem, nagyon jó, gyors kiszolgálás. Könnyen megközelíthető helyen található. Sokan látogatják, ezért érdemes helyet foglaltatni.
2015.05.29barátokkal
Barátokkal jártunk itt egy kellemes májusi estén, a kinti padoknál ültünk le. A hely a Batthyány Vásárcsarnok mögötti utcában található. Először úgy terveztük, hogy csak sörözni fogunk, de jó hangulatban gyorsan telik az idő, meg is éheztünk, ezért úgy döntöttünk, nem érdemes továbbmenni egy...
2014.09.27a párjával
Finom ételek és jó Bajor sörök! Kultúrált mosdóval. Kicsit drága de megéri egyszer vagy többszőr eljöni. Kinti ès benti helye is hangulatos. Teljesen Bajor hangulatú benti résszel.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
101.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval