Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyszerű csapatvacsora

Korhely Faloda & Daloda BudapestKorhely Faloda & Daloda Budapest a térképen

2017. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. február 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kollégákkal való vacsorára választottuk ezt a helyet, mert volt köztünk külföldi személy is, aki mindenképpen magyaros ételre vágyott.
Furcsa volt, hogy a mínusz 5 fokban, szakadó havas esőben az étterem előtt állt egy leányzó aki beinvitálni hivatott a járókelőket...
Az étterem megjelenése barátságos és kulturált, nekem abszolút tetszett.
Rendeltünk bort, ami nagyon-nagyon finom volt, előételnek pedig "Gizi néni" és "Géza bácsi tálját" rendeltük, amelyek pirítósok voltak 4-4 féle kenhető krémmel, ez is nagyon ízletesre sikeredett.
Én rosé kacsamellet választottam erdei gombás raguval lángoson tálalva. Tudom, hogy a kacsa nem csirke, de ilyen rágós húst csak vadhúsban sikerült eddig ennem és a lángos tésztája is gumisnak bizonyult, így az étel felét tudtam csak elfogyasztani.
Viszont a brassóira, a bébispenótos csirkére lepényben nem volt panasz.
Illetve szerepelt egy babgulyás is a repertoárban ami szintén finom volt.
A pincérek közül az egyik nagyon készségesen állt mindenhez, a másik kissé motiválatlanul szolgált ki minket, így a kiszolgálás kettős hatást keltett.
Összességében nem nevezném kiemelkedőnek az éttermet, egyikünk sem távozott úgy, hogy ezt bizony a következő magyarországi látogatásnál is útba kell ejteni, de a finom borok, a kifinomult megjelenése és frekventált elhelyezkedése miatt jó állomás lehet egy külföldi csapatnak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Korhely Faloda & Daloda további értékelései

2022.07.27gyerekekkel
Kiváló
Nagyon finom volt minden, rendes emberes adagot kaptunk. Külön köszönet Rolandnak a pincérünknek az ajánlásokért és a finom barackpálinkáért. Nem mellesleg nagyon jófej is volt mindenkivel. Ha tehetjük visszatérünk!
2018.04.25egyedül
A Liszt Ferenc tér mindkét oldalán kiülős teraszos éttermek sorakoznak, egymásba érve. Vannak újabb helyek is időről időre, de több régi "szereplő" is működik itt, ez utóbbiak közé tartozik a Korhely Faloda is. Az ebédmenüjük régebben a legjobbak közé tartozott ár-érték arányban, mostanra azonban...
2017.11.05a párjával
Kiváló
Cégtársammal / férjemmel/ ebédeltünk itt cégünk 2 éves fordulóját megünnepelni. Jó volt igazi fazékból enni ,vidéki ízeket kóstolni. Kiszolgálás rendkívüli volt ,ételek finomak . Tiszta kockás terítő szülő falumat juttatták eszembe. A kiszolgáló személyzet elegánsan ,szolidan vannak...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
59.664 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Kikapcsolódás
Kikapcsolódás
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
54.910 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel