Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak céges karácsonyi rendezvényt ne fogj ki!!!

Koronakert Étterem BudapestKoronakert Étterem Budapest a térképen

2016. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon kellemes étterem Budapest XVI. kerületében egy kis csendes, családi házas utcában. Általában az étterem is csendes, hangulatos, a pincérek is kedvesek, gyorsak. Tökéletesen alkalmas egy kellemes vasárnapi ebéd elfogyasztására a családdal. De ami a legfontosabb: az ételek finomak, rendben vannak, itt még nem csalódtam semmiben.
Sajnos decemberben kifogtunk egy "karácsonyi" céges rendezvényt, ami után nem túl jó hangulatban távoztunk, mert a konyha és így a kiszolgálás is lelassult, a szokott csendes, kellemes hangulatnak annyi volt a cég által fizetett ingyenpiától belelkesült, trágár poénokat is sütögető jóemberek hangos, az egész éttermet bezengő óbégatásától.
Nem értem, ha egy étteremben "karácsonyi"-nak csúfolt cégpénzen történő kollektív zabálást és piálást tartanak, akkor "egyéb" vendégeket miért fogadnak, miért nem írják ki inkább, hogy zártkörű rendezvény (még akkor is, ha a céges jóemberektől elférnek mások is), szerintem jobb lenne mindenkinek - de ez persze nem csak erre az étteremre igaz, decemberben ilyenbe szinte bárhol bele lehet futni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Koronakert Étterem további értékelései

2023.03.26
Kiváló
A XVI. kerület egyik lekedveltebb, évek óta töretlen népszerűségnek örvendő családias, magyaros étterme. Az ittjartam.hu-n is a Top100 budapesti étterem között szerepel stabilan, véleményem szerint megérdemelten. A beltér tágas, több teremből áll, sok asztal van, ennek ellenére hétvégén szinte...
2022.12.23egyedül
Kiváló
Fantasztikus finom ízletes egyszerűen csodás ízhatású ételek gyarapították a karácsonyi asztalunkat. Hálás köszönet a szakácsnak és a személyzetnek! Boldog karácsonyt!
2022.02.18gyerekekkel
Kiváló
Fiam születésnapját és a párjával való eljegyzést jöttünk megünnepelni vasárnap ebédre. A társaságban egy 8 hónapos baba és egy 3 éves kislány is velünk volt, szóval nehezített terep. Ahogy beléptünk az étterembe, az utolsó percig élveztük a megkülönböztetett figyelmet. A választott ételek...
Népszerű szállások a környéken
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
85.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval