Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Spárgaszezonban ne egyél steaket!

Koronakert Étterem BudapestKoronakert Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2018. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. június 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A tavaszi spárgaszezonban voltunk legutóbb a Koronakertben.
A környezet, a kiszolgálás továbbra is rendben van, az ételek most annyira nem jöttek be.
A spárgakrémleves átlagos volt, viszont elkövettem azt a hibát, hogy a (meglehetősen húzós árú) spárgával körített rib-eye steaket kértem, ami nekem nem jött be.
A hús körül volt egy kis zsírréteg, nem tudom azt le kell-e szedni, vagy nem (itt rajtahagyták), az biztos, hogy amikor ezt rágtam, olyan volt, mintha rágógumit rágnék, ezért végül a szalvétában landolt.
De a hússal sem volt sokkal több szerencsém, a szó szoros értelmében beleizzadtam, mire "átrágtam magam" a meglehetősen rágós steak-en.
Ramsay műsorában örökké azt emlegetik a különböző steakek kapcsán, hogy "elolvad a szájban", ne ez a steak nem olvadt el...:))
Nem tudom az alapanyaggal volt-e a baj (mint köztudott, nálunk sok helyen a tejtermelésre tenyésztett marhák szívós húsát készítik el steaknek, nem igazi zsírerezett húsú húsmarháét), vagy az elkészítéssel, de nem jött be....ennyiért különösen nem, de olcsóbbért sem ízlett volna.
Na mindegy, majd elugrunk Ramsay steakhouse-ába, ott biztos lehet egy jó steaket kapni...:)) A Koronakertben meg tessen csirkét és sertésszüzet enni, azok puhák!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Koronakert Étterem további értékelései

2023.03.26
Kiváló
A XVI. kerület egyik lekedveltebb, évek óta töretlen népszerűségnek örvendő családias, magyaros étterme. Az ittjartam.hu-n is a Top100 budapesti étterem között szerepel stabilan, véleményem szerint megérdemelten. A beltér tágas, több teremből áll, sok asztal van, ennek ellenére hétvégén szinte...
2022.12.23egyedül
Kiváló
Fantasztikus finom ízletes egyszerűen csodás ízhatású ételek gyarapították a karácsonyi asztalunkat. Hálás köszönet a szakácsnak és a személyzetnek! Boldog karácsonyt!
2022.02.18gyerekekkel
Kiváló
Fiam születésnapját és a párjával való eljegyzést jöttünk megünnepelni vasárnap ebédre. A társaságban egy 8 hónapos baba és egy 3 éves kislány is velünk volt, szóval nehezített terep. Ahogy beléptünk az étterembe, az utolsó percig élveztük a megkülönböztetett figyelmet. A választott ételek...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
64.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval