Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló étterem

Koronakert Étterem BudapestKoronakert Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2021. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hirtelen ötlet alapján sétáltunk el ebbe az étterembe közvetlenül a vészhelyzeti korlátozások feloldása után. Azt gondoltuk bőven lesz szabad asztal, és meglepődtünk mikor kiderült hogy tele vannak foglalással. Mivel negyed egykor értünk oda, felajánlottak egy két órára foglalt asztalt, biztosítottuk őket hogy megebédelünk addig bőven.
Nagyon finom, elegánsan tálalt ételeket kaptunk, figyelmes kiszolgálással. Tisztaság, barátságos környezet, odafigyelés vett körül. Az étterem kert felé néző ajtaja elhúzható, a kertben is lehet étkezni. A kert egy másik épületében, saját kerthelyiséggel de közvetlen átjárással elérhető a cukrászdájuk, ami szintén figyelemre méltó. Különlegességek és hagyományos sütemények is megtalálhatók a választékukban, és a fagyijuk is nagyon jó. Szívesen ajánlom mindenkinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Koronakert Étterem további értékelései

2023.03.26
Kiváló
A XVI. kerület egyik lekedveltebb, évek óta töretlen népszerűségnek örvendő családias, magyaros étterme. Az ittjartam.hu-n is a Top100 budapesti étterem között szerepel stabilan, véleményem szerint megérdemelten. A beltér tágas, több teremből áll, sok asztal van, ennek ellenére hétvégén szinte...
2022.12.23egyedül
Kiváló
Fantasztikus finom ízletes egyszerűen csodás ízhatású ételek gyarapították a karácsonyi asztalunkat. Hálás köszönet a szakácsnak és a személyzetnek! Boldog karácsonyt!
2022.02.18gyerekekkel
Kiváló
Fiam születésnapját és a párjával való eljegyzést jöttünk megünnepelni vasárnap ebédre. A társaságban egy 8 hónapos baba és egy 3 éves kislány is velünk volt, szóval nehezített terep. Ahogy beléptünk az étterembe, az utolsó percig élveztük a megkülönböztetett figyelmet. A választott ételek...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval