Krimó Pub & Sörfőzde Budapest

Még nincs helyezése
a 4926 budapesti étterem közül
$$$$
Hely jellege
kávézó - kávéház, kocsma, pub, bár
Krimó Pub & Sörfőzde Budapest

4,3Kiszolgálás
4,3Hangulat
4Ár / érték
3,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ensana Thermal Sárvár - Wellness pihenés masszázzsal
42.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger

Krimó Pub & Sörfőzde Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 271 városban járt márFelfedező - 3946 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 111479 feltöltött kép
2023. április 9.barátokkal járt itt
Kisebb gasztro- és kocsmatúránk egyik állomásaként tértünk be ide. Már estére járt az idő, besötétedett, a hétköznap és a téli időszak miatt nem volt tele a környék külföldi fiatal bulituristákkal, ezt persze abszolút nem bántuk. A jellegtelen külsőhöz és a környékbeli, többnyire kommersz, külföldiekre szakosodott egyen-vendéglátóhelyekhez képest kellemes meglepetést okozott számunkra a Krimó.
2018. február 17.a párjával járt itt
Barátságos, hangulatos, vendégeket kedvelő, fogadó és visszaváró. Elsősorban az alkoholt fogyasztóknak kedvez, üdítőital kínálatban még bővülhetne számomra, s kömánymagos sós ropogtatnivalókat is szívesen látnék ott nagyobb mennyiségben.
Krimó Pub & Sörfőzde Budapest - EgyébKrimó Pub & Sörfőzde Budapest - Egyéb
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 400 városban járt márFelfedező - 2871 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 33722 feltöltött kép
2016. április 1.barátokkal járt itt
Úgy rémlik, hogy nagyjából három-négy éve jártam már a Krimóban, akkortájt, amikor elkezdtem feltérképezni a Kazinczy utca helyeit. Emlékeim eléggé elmosódottak, úgyhogy felfrissítésre szorultak. Be is tértünk a minap egy kedves jóbarátommal ide.
Krimó Pub & Sörfőzde Budapest - BelsőKrimó Pub & Sörfőzde Budapest - BelsőKrimó Pub & Sörfőzde Budapest - Étel/italKrimó Pub & Sörfőzde Budapest - Étel/italKrimó Pub & Sörfőzde Budapest - BelsőKrimó Pub & Sörfőzde Budapest - BelsőKrimó Pub & Sörfőzde Budapest - Étlap/itallapKrimó Pub & Sörfőzde Budapest - Külső kép
Még több kép (5 db) >>