Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek pohárkrémek

Kunyhó Cukrászda BudapestKunyhó Cukrászda Budapest a térképen

2017. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. március 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jártunk már itt korábban is, ezúttal a lányaimmal jöttem el, mert süteményre vágytak. A korábbi látogatások során kedvező árakkal és elég széles választékkal találkoztam is, és ami jelen esetben fontos volt, olyan süteményeket, desszerteket is kínálnak, ami egy 6 éves gyerek tetszését is elnyeri. Ez mondjuk a trendi egészséges, minden-mentes cukrászdák kínálatára legtöbbször nem igaz.
A berendezés és a dekoráció semmit sem változott a 2 évvel ezelőttihez képest, kissé retró, funkcionális, de családias. A kinti teraszt körbekerítették és fóliával fedték, de ettől még hideg van. A kinti gázmelegítők nincsenek bekapcsolva. A benti részben, ahol rendelni és fizetni kell a pultnál viszont nagyon kellemes a klíma, de itt csak 4 kerek asztalka van. Ezek mindegyike foglalt volt, mire mi sorra kerültünk.
A korábbi vásárlás óta az árak elég jelentősen megugrottak.
Vásároltunk 2 féle pohárkrémet (narancsos-csokoládés, meggyes-csokis), mindkettő kiváló, friss, ízletes és izgalmas volt (590 Ft/db), ezeket helyben fogyasztottuk el. Mondtam is a lányoknak, inkább ebből kellett volna még többet, másféléket választani, volt vagy 6-7 féle, azok is nagyon szuperül néztek ki.
Vettünk még 3 db akciós kicsi marcipánt (590 Ft helyett féláron), mákos pitét (250 Ft), gesztenye alagutat (350 Ft) és zöldalma alakú marcipán gyümölcsöt (520 Ft), valamint kimért francia édes aprósüteményt, ezeket elvitelre. A sütemények közül csak a gesztenyés hozta az elvárt jó színvonalat, a marcipános kifejezetten gyengécske, a belsejében lévő csokikrém túl vajas és tortabevonó ízű, a tésztája is száraz, morzsalékos, íztelen piskóta-szerűség. A mákos átlagos, hétköznapi.
Összességében nem érte meg ilyen messzire utazni érte, és árban is elég húzós volt, majdnem 4 ezer Ft-ot fizettünk. Kártyával nem lehetett fizetni, csak készpénzben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (37)
Kunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Külső képKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - BelsőKunyhó Cukrászda Budapest - Külső képKunyhó Cukrászda Budapest - BelsőKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - BelsőKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - BelsőKunyhó Cukrászda Budapest - Külső képKunyhó Cukrászda Budapest - Külső kép

Kunyhó Cukrászda további értékelései

2024.03.24gyerekekkel
Átlagos
A fagyi fimom, nyáron választékos A sajtos masni sajnos egyre kisebb méretű és a minősége ,íze sem olyan mint korábban.
2022.08.30egyedül
Átlagos
Az idei évben mindkettő országtorta bejött nálam, így különböző helyeken ezeket tesztelem, kóstolom. A Vasúttörténeti Parkba menet éppen útba esett a Kunyhó cukrászda, itt álltam meg. Egyébként az interneten elérhető egy országos lista, hogy melyik cukrászdákban kapható az ország torta. Persze...
2017.11.17a párjával
Szörnyű
A sütemények átlakosak. A kiszolgálás kritikán aluli. Távozáskor kétszer kellett köszönni, hogy egyáltalán vissza köszönjenek. Van hová fejlődniük.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval