Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Másnapos országtorta

Kunyhó Cukrászda BudapestKunyhó Cukrászda Budapest a térképen

Átlagos 2022. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az idei évben mindkettő országtorta bejött nálam, így különböző helyeken ezeket tesztelem, kóstolom. A Vasúttörténeti Parkba menet éppen útba esett a Kunyhó cukrászda, itt álltam meg. Egyébként az interneten elérhető egy országos lista, hogy melyik cukrászdákban kapható az ország torta. Persze kifogyhat a készletből, de legalább már nyújt némi támpontot, hogy egyáltalán hol érdemes keresni.
A Kunyhó Cukrászda Angyalföldön több évtizede családi vállalkozásban működő fősodratú cukrászda, de most már inkább a retróba csapott át. Árban a kedvezőbbek közé tartozik, bár itt is az ország torták voltak a legdrágábbak a maguk 990 Ft-jával. Ezúttal a Huncut Szilvát választottam, amire a pultban már ki volt írva, hogy alkoholt tartalmaz, nyilván ezért lett "huncut".
A kiszolgálás közömbös, kicsit futószalagszerű, de nem kedves.
Kértem mellé egy cappuccinót is, 550 Ft-ért az sem volt drága, plusz kaptam mellé egy kis pohár vizet is.
A torta szerintem korrekt módon, recept szerint lehetett elkészítve, bár nyilván így is van/lesz némi eltérés a cukrászdák között, viszont itt egyértelműen gondom volt a frissességgel, ez ugyanis nem aznapi sütés volt. Sőt talán nem is előző napi, hanem inkább 2 napos volt. Megvitattuk már többször, több fórumon ezt a témát, otthon, nagyinál belefér, egy cukrászdában viszont szerintem nem, minimum féláron vagy akciósan kellene kiárusítani, és persze feltüntetve, hogy nem aznapi sütemény.
A teraszon ültem le, hasonlóan a többi vendéghez. A dohányzók elvileg el vannak különítve a terasz szélső részére, de mivel csak egy drótháló-szerűség van a kettő között, így eléggé átszállt a füst ránk is, mivel 4-en is dohányoztak egyidejűleg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (37)
Kunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - EgyébKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Külső képKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - BelsőKunyhó Cukrászda Budapest - Külső képKunyhó Cukrászda Budapest - BelsőKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - BelsőKunyhó Cukrászda Budapest - Étel/italKunyhó Cukrászda Budapest - BelsőKunyhó Cukrászda Budapest - Külső képKunyhó Cukrászda Budapest - Külső kép

Kunyhó Cukrászda további értékelései

2024.03.24gyerekekkel
Átlagos
A fagyi fimom, nyáron választékos A sajtos masni sajnos egyre kisebb méretű és a minősége ,íze sem olyan mint korábban.
2017.11.17a párjával
Szörnyű
A sütemények átlakosak. A kiszolgálás kritikán aluli. Távozáskor kétszer kellett köszönni, hogy egyáltalán vissza köszönjenek. Van hová fejlődniük.
2017.05.24a párjával
Baráti ajánlás következménye volt, hogy megkeressük az (elég eldugott helyen lévö) cukrászdát. A korai idöpont következtében nem volt sor, nem volt tömeg. Többféle süteményt és kávét probáltunk, minden nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors, kedves, perfekt. Nagy tálca süteménnyel távoztunk,...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!