L.A Burger Budapest

50%
50%
3,5Kiszolgálás
4,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont - 100% Relax csomag
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Aquarell Cegléd - Tavaszi feltöltődés az Aquarellben
Hotel Aquarell Cegléd

L.A Burger Budapest vélemények

2012
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3299 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67259 feltöltött kép
Átlagos 2026. március 5.egyedül járt itt
Amint elolvastam itt a beszámolót róla, azonnal szaladtam, talán még cipőt vagy nadrágot is elfelejtettem felhúzni, hogy rögtön odaérjek. Ez kb. a mai nap derekánál volt. Villamosszakadtával érkeztem, aztán futottam a jelölt helyszínre.
L.A Burger Budapest - Külső képL.A Burger Budapest - Étel/italL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - Étlap/itallapL.A Burger Budapest - Étlap/itallapL.A Burger Budapest - MosdóL.A Burger Budapest - MosdóL.A Burger Budapest - Étel/italL.A Burger Budapest - Étel/italL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - Belső
Még több kép (9 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4174 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117066 feltöltött kép
2026. március 5., kollégákkal járt itt
2024-ben megnyitott smashed burgerező a XI. kerületben, azon belül a Budafoki úton egy sarokpincében. Korábban is volt itt már más street food étkezőhely is, úgy tűnik, itt is van változás pár évente. A hely karakteres színvilágú, fekete-lila, nagy méretű neon feliratokkal. Amerikai bisztró hangulat, ez volt a cél, ezt jelzi a névválasztás is.
L.A Burger Budapest - MosdóL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - Étel/italL.A Burger Budapest - Étel/italL.A Burger Budapest - Étel/italL.A Burger Budapest - Étel/italL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - BelsőL.A Burger Budapest - Külső képL.A Burger Budapest - Külső kép
Még több kép (10 db) >>