Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fánk lila köntösben

La Donuteria - Donuts & Coffee BudapestLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest a térképen

Kiváló 2021. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A La Donuteria egy nemzetközi franchise-lánc, akik fánkokban utaznak. A Ráday utca elején lévő üzletükben a pandémia idején jártam, ezért akkor csak elvitelre lehetett vásárolni. Ugyanakkor a cukrászda már úgy került kialakításra, hogy a nyitást követően helyben is vonzó, barátságos, fiatalos körülmények között lehessen helyben is fánkozni, plusz egy kis terasszal is rendelkeznek.
Nem vagyok híve a nagyon "habos-babos" agyoncicomázott desszerteknek, de ezek a fánkok már szemrevételezés alapján is lenyűgözőek. Csokis, Oreo-s, karamellás, kókuszos, Nutellás, Kinder Bueno-s fánkok is sorakoztak a pultban, de nekem egy vegyes erdei gyümölcsös fánk nyerte el a tetszésemet, amelyben szeder, áfonya, ribizli, málna ízek is vegyültek, és persze nemcsak kívül volt rajta dísz és máz, hanem belül töltelék is. A 790 Ft-os ár elég meredek, de ebből a fánkból nem hinném, hogy egynél többet meg lehet enni, mert egy igazi cukorbomba, viszont az egy darab eteti magát.
A kiszolgálás nagyon figyelmes, türelmes, barátságos volt. Gyakorlatilag kielemeztük a pult összes fánkját, milyen töltelékes, mennyire édes, mennyire tömény, stb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
La Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - Étel/italLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - Étel/italLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - EgyébLa Donuteria - Donuts & Coffee Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással