La Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest

a 4825 budapesti étterem közül
Hely jellege
fagyizó
La Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest
La Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest
24 fotó

4 vendég értékelése alapján

50%
25%
25%
4,8Ételek / Italok
3,3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
Tihany Yacht Club Tihany - Vissza nem térítendő ár reggelivel
Tihany Yacht Club Tihany
21.632 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

La Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 395 városban járt márFelfedező - 2808 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32469 feltöltött kép
Kiváló 2025. május 20.egyedül járt itt
A La Susanna kifejezetten jó élményem volt, azzal együtt, hogy a fagyi sokkal drágább, mint másutt. Ekkora mennyiségre Belső-Magyarországon nem fizettem még ennyi pénzt, konkrétan bő ezer forintot. Két íz fért bele, "dél íze" és joghurt-passió mindkettő remek volt a kiszolgálás pedig rendkívül kedves. Nekem ez megér öt pontot.
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. május 6.a párjával járt itt
Egyik barátnőm ajánlotta ezt a helyet, hogy próbáljuk ki mert isteni a fagyijuk. Férjemmel jöttünk el ide, bevallom kocsival nem volt egyszerű parkolni. Viszont a fagyi kárpótolt minket! Hirtelen azt se tudtam melyiket válasszam mert mind olyan jól nézett ki. Végül a tiramisu és pisztácia mellett döntöttem. A pisztácia egyszerűen isteni volt!
La Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Egyéb
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3832 helyen első értékelőNépszerű író - 2501 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 109206 feltöltött kép
2023. október 28.egyedül járt itt
A La Susanna belvárosi fagyizója korábban az Apáczai Csere János utcában működött, de nagy sikert nem arathatott, emlékeim szerint be is zártak egy viszonylag rövid kis epizódot követően, nem sok lenyomatot hagyva maga után. Már ott is dekára mérték a fagylaltot, meglehetős áron.
La Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Étel/italLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - BelsőLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - BelsőLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Étel/italLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Étel/italLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Étel/italLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Külső képLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Étlap/itallapLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Külső képLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - EgyébLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - EgyébLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - EgyébLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - EgyébLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - EgyébLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - EgyébLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - EgyébLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - EgyébLa Susanna Kézműves Fagyizó - Belváros Budapest - Egyéb
Még több kép (15 db) >>
Átlagos 2022. április 27., kollégákkal járt itt
Facebook szponzorált hirdetésben jelent meg a falamon többször is, hogy a 18. kerületi (Pestszentlőrinc) La Susanna fagylaltozó új egységet nyitott az 5. kerületben. Mivel a cím a munkahelyemhez igen közel esik, így nem is volt kérdéses, hogy kipróbálom, már csak egy esőmentes, napsütéses napot kellett kivárni.
Még több kép (15 db) >>