Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A sushi étlap és a másik

La-Guna Étterem & Mori Sushi BudapestLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest a térképen

2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csepel kertvárosi részén évek óta működő étterem, amely a kezdetekben egy "normál" magyaros és nemzetközi ételeket kínáló étterem volt, majd pár évvel ezelőtt stílust váltottak, és Ázsia felé vették az irányt. A berendezés nekem nagyon tetszett, a bejáratnál egy Nat szobra fogadott lila virágfallal körbevéve, s bent is láttunk hasonló stílusú szobrokat, valószínűleg Burmából vagy Thaiföldről származnak. A dekoráció díszes, különleges, lila-arany a domináns színpáros. Egy nagyobb asztalnál kaptunk helyet, amelyet bambuszfal szeparált el a helyiség többi asztalától, a kényelmes ülőhelyeken egy csomó díszpárna is volt, tovább fokozandó a kényelmi fokot. A belső udvarban lévő különterem egy kisebb esküvő számára volt elkülönítve.
Két étlapot kaptunk, az egyikben a nemzetközi ételek, a másikban a sushik és egyéb ázsiai ételek találhatóak. Mindkettő meglehetősen hosszú, sok színes kép van benne, sok időbe telik áttanulmányozni és választani, de mindkét étlap ételeit kipróbáltuk. Kértünk egy 24 darabos sushi tálat (Mazaki mix - 2510 Ft), egy teriyaki bentot (1890 Ft), egy gyerek menüt (húsleves csészében, rántott sajt sült krumplival, tartárral és kakaós palacsinta 1590 Ft), fokhagymás tarjaszeleteket sült hagymával (2390 Ft), parajos ricottakrémmel töltött raviolit (2290 Ft), kancsó limonádét és egy nagy üveg ásványvizet. A levesek elég hamar megérkeztek, a bentohoz járó miso leves hatalmas adag volt. A ravioli kis adag volt (6 db mindössze), a többi étel viszont megfelelő mennyiségű volt. Én az árakat kedvezőnek találtam. A bentoban nem tetszett, hogy egyáltalán nem volt benne rizs, viszont az összesen 5 féle ételből 3-ban is ugyanaz a sima káposztasaláta volt. Ízre szerintem rendben volt összességében, bár egyik fogást sem mondanám kiemelkedőnek. A húsokat mind túlszárították egy kicsit. A fűszerezés szerintem megfelelő. A főételekre elég sokat kellett várni. Ha nem szólunk külön, akkor a desszert palacsintát nem kaptuk volna meg. Kérésünkre pótolták, és becsomagolták. 10% kötelező szervizdíjat számolnak fel. Bankkártyával lehet fizetni. Házhoz szállítást is vállalnak, de csak a 20. és 21. kerületbe ingyenes. A megmaradt és elcsomagolt sushik mellé 3 csomag szójaszószt tettek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (31)
La-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - BelsőLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étlap/itallapLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - BelsőLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étlap/itallapLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - BelsőLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étlap/itallapLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étlap/itallapLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - BelsőLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - MosdóLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - EgyébLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étlap/itallapLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - EgyébLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - BelsőLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - BelsőLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étlap/itallapLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Külső képLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - BelsőLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Külső képLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Külső képLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étlap/itallapLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étlap/itallapLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/italLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest - Étel/ital

La-Guna Étterem & Mori Sushi további értékelései

2023.10.03családjával
Csepel egyik gyöngyszeme, ahova legalább egyszer érdemes ellátogatni. Tiszta, kellemes hangulatú hely, udvarias kiszolgálással. Sajnos legutóbb lemaradt egy főétel, de mindezt leszámítva, szuper helynek tartom.
2019.01.20családjával
Kiváló
Nagyon jó ételek figyelmes kiszolgálás, hangulatos hely kedvező ár érték arány. Általában van parkoló hely. (ingyenes..... még)
2017.12.18családjával
Kiváló
Az étteremhét keretein belül próbáltuk ki az éttermet. Kívülről egy átlagos családi háznak tűnik, nem sejtené senki, hogy milyen elegáns kis hely. A belső dizájn nekem nagyon tetszett, a natúr föld színek és a faanyag dominál, ami nagyon otthonossá teszi az éttermet. A kiszolgálás elsőrangú, a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval