Olcsó korrekt lángos, és rendkívül olcsó Rízmajer sör

Lángos Centrum - Lehel Csarnok BudapestLángos Centrum - Lehel Csarnok Budapest a térképen

2026. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. augusztus 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az utóbbi fél évben elég sokat jártam a Lehel téri, egyébként építészetileg borzalmas vásárcsarnokban, melynek keretében nemcsak remek étkezdék, de remek kocsmák is működnek. Ha jól számolok, öt. Mindemellett a Lángoscentrumot se felejtsük el, ahol egy korsó Rízmájer sör (5 dl és nem 4) írd és mondd 650 ft. Egy fokhagymás lángos pedig 700. (Másutt a fővárosban egy sima lángos 1200 és 2500 ft közötti összegbe kerül jellemzően.)
Úgyhogy ma megittunk itt a párommal egy-egy korsóval mert a díjszabás olyan, hogy a korsófogyasztást favorizálja, amint az a képeken is látszik. Itt bármikor érdemes megállni.
A kiszolgálás kedves, a lángos is finom. Nem csúcsok csúcsa, de jó.
A sör meg kifogástalan. A korsó ugyan más márkájú, de legalább üvegből van és nem műanyagból. Erős négy pont.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Lángos Centrum - Lehel Csarnok további értékelései

2022.11.17egyedül
Nem is értettem, hogyan lehetséges, hogy a Lehel Csarnok legendás lángosozója nincs még fenn az ittjartam.hu adatbázisában?! Pedig ők már a régi piacon is jelen voltak, amikor még igazi hagyományos sátoros, standos piac volt a Lehel téren, és nem ez a fura, szépnek semmiképpen sem mondható...
Duna Relax Hotel Ráckeve - Legjobb ár
Duna Relax Hotel Ráckeve
Gosztola Gyöngye Hotel Gosztola - Idilli nyugdíjas pihenés extra szolgáltatásokkal
Gosztola Gyöngye Hotel Gosztola
Hotel Forrás Zalakaros - Felhőtlen nyaralás a Zalakarosi Fürdő szomszédságában korlátlan belépővel
Hotel Forrás Zalakaros