Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyors ebéd, megint home office van

Lecsó BudapestLecsó Budapest a térképen

Átlagos 2022. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. január 11.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Legalább 8-9 éve működik már ez az egyszerű önkiszolgáló étterem, amely véleményem szerint nem az ételek minőségével, finom ízével vagy a hely hangulatával hódít elsősorban, hanem elsősorban a kedvező lokációval. A Nagykörúton a Vígszínház közelében, a buszmegállóban található. A pandémia ideje alatt is nyitva tartottak, ekkor elvitelre főztek.
Bevallom, én sem azért járok ide, mert annyira jó, de közel van a lakásunkhoz, és azért valami ehetőt mindig lehet kapni. Hazafelé is útba esik, ha éppen nincs otthon készen főtt, meleg étel, akkor praktikus, hogy itt gyorsan be lehet szerezni.
Ahogy tapasztaltam, 80-90%-ban ugyanazokat az ételeket látom a pultban, rántott húsok és zöldségek, pörkölt galuskával, 2-3 féle leves, 2 főzelék, napi desszert (vargabéles, máglyarakás, rizskoch).
Most legutóbb szintén elvitelre vásároltam ebédet saját részre, mert megint home office-ba kényszerültünk, s bár lehetett volna helyben is enni, a vendégek többsége így is tett, én siettem haza.
Rántott cukkinit és karfiolt (790 Ft), valamint rizibizit (590 Ft) választottam, desszertként aranygaluskát vaníliasodóval (890 Ft). A műanyag dobozok darabjáért 80 Ft-ot kellett fizetni.
Van mindig ebédmenü, 2 fogás: leves, főétel, de valami tarhonyás hús volt, nem volt számomra szimpatikus.
A kiszolgálás a pultnál történik önkiszolgáló rendszerben. 3 hölgy is volt a pultban, azonnal köszöntek, megszólítottak, nagyon gyorsan ment a kiszolgálás. A kasszát egy úr kezelte, itt lehet üdítőt, savanyúságot is kérni.
Az ételek összességében íztelenek, még a só is nagyon hiányzik, a többi fűszert már nem is említem. Az aranygaluska tésztája kemény, nem könnyed, nem omlik, szinte kényszer elrágni.
A cukkini túlkészült.
Ha délután, munka után megyek (5 körül), pozitívum, hogy nyitva vannak és lehet még ételt venni, de általában már lefosztott a kínálat, 5-6 dolog, főleg rántott hús és valami köret szokott lenni.
Összességében a kiszolgálás, a személyzet színvonala javult a korábbi évekhez képest, az ételek viszont nem hoztak nagy felüdülést.
Árban elfogadható.
3 pont, átlagos, egynek elmegy, de nem tenném az ajánlott kategóriába.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
Lecsó Budapest - Étel/italLecsó Budapest - Étel/italLecsó Budapest - Étel/italLecsó Budapest - BelsőLecsó Budapest - Étel/italLecsó Budapest - Külső képLecsó Budapest - BelsőLecsó Budapest - Étel/italLecsó Budapest - Étel/italLecsó Budapest - Külső képLecsó Budapest - Külső képLecsó Budapest - Külső képLecsó Budapest - Külső képLecsó Budapest - Étlap/itallapLecsó Budapest - BelsőLecsó Budapest - Étlap/itallapLecsó Budapest - Étel/ital

Lecsó további értékelései

2020.02.25barátokkal
Szörnyű
A barátnőmmel és kutyámmal mentünk enni hisz közel van a Margit szigethez, ajánlva volt a hely. A barátnőmmel egy cordon bluet evett petrezselymes krumplival amiben 2 csótány bújt meg és a hús büdös volt és nem volt rendesen át sütve... En borjú pörköltet kertem ettem már borjút és ez nem...
2020.02.22a párjával
Átlagos
Többször voltunk már ebben az étteremben, ma is itt fejeztük be szigeti sétánkat. Mint mindig, most is majdnem telt ház volt a földszinten, így felmentünk a galériába enni. Az ételválasztáskor kértem egy szelet magvas rántott húst. A vékony, szőke hölgy rátette egy nagy tányérra, majd amikor...
2018.12.01kollégákkal
A Margit hidon át közlekedve a legközelebbi házias ételeket készítö Lecsó a befutó. Kedvencünk a mindíg kapható hortobágyi palacsinta és a borzas csirkemell. Az árai és az adagok is megfelelőek. Menű választék is van. Napközben gyorskiszolgáló jelleggel mükődik és a földszinti rész kissé menza...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval