Kiváló 2025. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2025. november 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Madhouse-ba is betértünk ismét kisebbik fiammal és a párjával, bár az év elején sem hagytuk ki a műintézményt. Ismét csirkeszárnyakat kértünk, amire fiam azt mondta, hogy ilyen jót meg nem evett. Én ennyire nem emelem magasra, nekem a 101 tigrisé jobban bejött, de tény, hogy remek. Ittunk hétféle sört mellé, jó dolog, hogy lehet deciket is kérni. Hagytunk is ott 7 deci sörre és egy kajára 17000 ft-t. 15% szervízdíjjal dolgoznak, mint a Michelin csillagos éttermekben. Jót beszélgettünk a magyarul anyanyelvi szinten beszélő, kurd származású üzletvezetővel. Öröm volt gondolatokat cserélni a rátermett, elkötelezett szakemberrel. Ha sörbárom lesz valaha, ilyen üzletvezetőt szeretnék.
Ki tudja, lehet, hogy mostanában nem voltam ott. Valaha ebben a házban dolgoztam, az egész emelet egy bank volt, naponta mászkáltam itt, de akkor még Madhouse nem volt. Később meg valami munkahelyi bulikat tartottunk itt, de akkor már Budán dolgoztam. Szóval, zavarosak az emlékek, lényeg az, hogy...
Társasággal jártam a Madhauseban.Majdnem telt ház volt. Hangulat így is jó. Gyorsan leültettek minket. ( 6 fő ) Kiszolgálás jó,ital profi. Egy negatívum : A konyhából kihallatszott hangos zene,ami keveredett a kin szóló zenével + a konyháról kihallatszott " éneklés " Ettől függetlenül alig...
DEndre hívta fel a figyelmemet, hogy érdemes elnézni erre a helyre az Anker közbe. Korábban, az előző néven itt üzemelő kézműves sörözőben és bisztróban többször is volt alkalmam járni, enni és inni is, viszont őket a pandémia elsodorta, pontosabban az elmaradó vendégek hiánya miatt nem tudtak...