Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Függőséget okoz

Maharaja Indiai Étterem - Bécsi út BudapestMaharaja Indiai Étterem - Bécsi út Budapest a térképen

2016. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. december 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kolléganőim javasolták egyszer, hogy rendeljek tőlük a munkahelyre, mert finoman főznek...finoman? Ez nagyon visszafogott vélemény :)
Egyszerűen az első próba óta is odáig vagyok az ételeikért! Ennyi fűszert, ízt és zamatot nem lehet megunni.
Személyes kedvencem a punjabi chole citromos rizzsel, amit bármikor tennének is elém, mindig megenném. A rizs zamata, a gyömbéres szósz, minden harmonizál egymással.
De istenien készítik a húsos ételeiket is, és a csípős, az bizony csíp.
Az étteremben személyesen még nem jártam, csak házhoz szállítást vettem igénybe, de akik felveszik a telefont mogorvák és közönyösek.
Egy rendelésemnél éppen technikai gond volt az étteremben, így a hölgy mondta hogy nem tudnak kiszolgálni. Érdeklődtem, hogy esetleg a nap folyamán elhárul e, mert telefonálok később, ha kell, mire ő durván a telefonba vágta az érdekes stílusú választ, hogy "mit tudja ő, de most nem fog rendelést felvenni..."
Az ételek viszont annyira finomak, hogy ki lehet bírni a rövid telefonos kommunikációt, amíg megrendeljük...azért ennek javítása egy nekifutást megérne, mert ahogy olvasom, a személyes kiszolgálás sokkal udvariasabb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Maharaja Indiai Étterem - Bécsi út további értékelései

2024.03.04barátokkal
Kiváló
Meghivtak az étterembe,a kaják mennyeiek és hatalmas adagok,én szeretem az indiait,nagyon ínyenc kajak voltak és szépen talalva,szép színes is volt! A külseje retro,de nagyon finomak a kaják! Remélem visszajutok meg! Szerintem a negatív vélemények a konkurens cégtől szarmazhatnak,mert nem...
2023.06.16családjával
Szörnyű
Mai élményem: másodmagammal betértünk vacsorázni a Bécsi úti Maharaja vendéglőbe. Az egyik asztalnál ültek csak, amúgy üres volt a hely. A kiszolgálónő közölte, hogy oda üljünk, ahol teríték van. Fiam kérdezte, hogy ülhetünk e az ablak mellé, ahol nem volt teríték - megengedték. Kaptunk étlapot,...
2022.05.23egyedül
Átlagos
A Bécsi úton kedvem támadt egy indiai ebédre ma. Miután leszálltam a villamosról a Katinyi mártírok parkjánál, lépés lépést követtet és bementem ide. Déltájt van, de teljesen üres a hely. Egy öregember mobilozott a pult melletti asztalnál, de láthatóan nem volt vendég, egy testesebb fekete lány...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!