Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó és igénytelen

Malomkerék Vendéglő BudapestMalomkerék Vendéglő Budapest a térképen

Gyenge 2017. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. március 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A vendéglő otthonunkhoz közel találhatók, feleségemmel és kislányommal ebédeltünk ott. Eredetileg ezen a helyen működött régebben a Marcsa néni vendéglője, amely elköltözött, most Malomkerék a hely neve. Úgy tűnik, nem sokat változtattak rajta, nem öltek sok energiát a hely átalakításába, ugyanaz a régimódi bútorzat, áporodott levegő és olajos szag fogad. Ez amolyan kocsmavendéglő, de abból is a silányabb kivitel. A legfeltűnőbb jellegzetesség a kosz. Minden piszkos, az asztalunk alatt morzsahegyek, cigarettacsikk, pókháló, fent az emeleten is minden ragad a kosztól. Az egész hely olyan benyomást kelt, mintha itt sohasem takarítanának, a bútorzat és a hangulat is idejétmúlt és korszerűtlen. A női vécében nincsen szappan.

Gyermekbarát helynek hirdeti magát, de ez kimerül abban, hogy az emeleten az egyik sarokba leterítettek egy gyermekszőnyeget és odaraktak mellé néhány játékot. Pelenkázó nincsen, ahogy rendes etetőszék sem, csupán egy asztalra szerelhető rendkívül béna etetőülés, amit nehezen lehet kezelni és persze gusztustalanul piszkos. Természetesen gyermekek részére alkalmas, kis méretű evőeszköz sincsen. Csak azoknak a vendéglőknek engedélyezném a gyermekbarát elnevezést, ahol minimum pelenkázó helyiség, gyermeksarok, több etetőszék és gyermek-evőeszköz is van. Itt kezdődik minimum egy gyermekbarát hely. Ez nem az.

Ha mindezt feledtetné a nagyszerű konyha, nem lenne probléma, de sajnos ez is messze elmarad az elvárható színvonaltól. Az erdei fácánleves ízetlen és szegényes, a Malomkerék tál sem túl bőséges és nagyon jellegtelen, némelyik hús rágós. Viszont legalább nem drága.

Ott jártunkkor egy darabig egyedül voltunk, aztán hirtelen érkezett 3 asztaltársaság, ettől az egy szem jelenlévő pincér teljesen lefagyott, a kiszolgálás akadozni kezdett, a mi asztalunknál már meg sem jelent, nekünk kellett személyesen a pulthoz menni és kérni a számlát. Ettől függetlenül még a kiszolgálás volt a legkevésbé gyenge, a pincér – legalábbis, amíg csak egyedül voltunk - kedvesnek és szolgálatkésznek mutatkozott.

Mindent összevetve azonban ez a hely azon retró éttermek közé tartozik, amelyek már inkább cikinek nevezhetők, semmint nosztalgikusnak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (1)
Malomkerék Vendéglő Budapest - Étlap/itallap

Malomkerék Vendéglő további értékelései

2017.10.03a párjával
A kétszemélyes tál igazán bőséges volt, a vele ajánlott desszert pedig nem csak különlegesen tálalva, hanem igen gazdag ízvilággal is ellátva érkezett az asztalhoz. A hangulatot fokozták a faragott bútorok, csak az emeleti helyiség felújítására érdemes még várni, ahol majd nagyobb rendezvények is...
2017.07.13a párjával
Gyenge
Nem is olyan rég még Marcsa néni vendéglője működött ezen a helyen, amit már jól ismertünk. Gondoltuk, kipróbáljuk, mit tud az új étterem. Egy szóval tudnám leginkább jellemezni: csalódás. A belső dizájnon semmit nem változtattak, ami nem feltétlenül baj, csak furcsa. A pincér nagyon...
2017.05.01gyerekekkel
Kiváló
Nagyon kellemes hely, örülök, hogy rátaláltam. Családommal jártunk ott, a felszolgáló fiú mosolygós, csendes, kedves jelenség, figyelte a kívánságainkat, készségesen állt rendelkezésünkre. Az ételek folyamatosan érkeztek, én szarvas ragulevest ettem, amiről meg kell mondjam, hogy ilyen finomat...
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval