Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő konyha

Market Cafe BudapestMarket Cafe Budapest a térképen

Kiváló 2018. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hosszú, keskeny helyiség egyik fele az étterem. A másik valamilyen információs központ. Itt található egy információs pult, talán turistáknak. Vagy motorosoknak, mert néhány robogó is a díszlet részét képezi. A bejáratnál csak az van kiírva, hogy ide "bármilyen kérdéssel" fordulhatunk. Lennének ötleteim, de nem akarok gonoszkodni. Sajnos senki nem jön érdeklődni, így a látogatók kinézetéből sem tudunk következtetni, mi célt szolgál az "iroda".

Az éttermi oldal dekorációja ... jópofa. Van itt minden, a falra szerelt négyszemélyes kajaktól egy óriási faliórán keresztül a szentképig. Valahogy mégis jól megférnek egymás mellett. Talán a hatalmas térnek köszönhetően nem zavaró a sokféleség. Ahogy az sem, hogy ahány szék, annyiféle.

Az itallapon kétféle csapolt és sokféle üveges sör van, a gyakorlatban csapolt egyáltalán nincs, üvegesből is csak a drágább fajták. "Ugrott az öt csillag, kedvesem!" - mondom gondolatban a mosolygós pincérnőnek.
Kétszemélyes bőségtálat kérünk. Semmi egzotikum, csupa jól ismert étel, kitűnően elkészítve. Élmény volt minden falat. Pácolt, fokhagymás sertéssült, Cordon blue, Párizsi csirkemell, rántott gomba, fűszeres steak-burgonya, rizi-bizi. Ízletes, friss, jól sózott, jó állagú, minden részletében remek. És az a mennyei savanyúság! Már bánom, hogy nem kérdeztük meg, vajon a szomszédos Nagycsarnok melyik üzletéből való. Valóban bőséges az adag, nem is bírjuk megenni az egészet. A maradékot 200 Ft-ért csomagolják be, ami elég snassz dolog, főleg hogy minden megnevezés nélkül biggyesztik a számlához a 200 Ft-os tételt.

A tisztaság kifogástalan, a mosdó tágas és jól felszerelt. Gyermek wc-ülőke, pelenkázó asztal is van benne. Van időm szemügyre venni, ugyanis beragadt a zár. Kulturált dörömbölésemre viszonylag hamar felfigyel a személyzet egyik tagja, és kiszabadít, vidáman megjegyezve, hogy ez bizony elő szokott fordulni. :)

Szóval ízekben és élményekben gazdag volt az ebédünk, apró bosszúságokkal fűszerezve. Az öt csillagból még sincs szívem levonni, mert az étel olyan finom volt, hogy mindenkinek jó szívvel ajánlom, látogasson el ebbe a Market Caféba.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (1)
Market Cafe Budapest - Belső

Market Cafe további értékelései

2019.06.14a párjával
Szörnyű
Kuponnal [moderálva - a szerk.] tértünk be a Market Caféba. 2 pizzát szerettünk volna helyben elfogyasztani, de ahogy beléptünk az étterem, kávézóba élénk toppant a felszolgáló hölgy és kérdezte, hogy van e asztal foglalásunk, mivel a kinyomtathatott kuponon is le van írva az asztalfoglalás ( ez...
2019.02.21a párjával
Kiváló
A kávézó nagyon csendes, nyugodt helyen található, könnyű megtalálni. A környéket nemrég felujitották- a Corvinus egyetemhez való közelsége miatt bárki betérhet ide! Meglepődtzünk, amikor régi tárgyakat láttunk kiállítva a másik helyiségben. Romantikus helynek kitűnő, a kiszolgálás is pazar!...
2017.08.16egyedül
Átlagos
Fiatalos, modern kávézó-bisztró főleg külföldi vendégkörre fókuszálva a Csarnok téren, a Nagyvásárcsarnok oldalában. A hely nevére nem jöttem rá magamtól, mivel a kiíráson "Info Café" szerepel, blokkot pedig nem kaptam. A turistákra gondolva, benn egy csomó fajta prospektust, városismertetőt,...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
44.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval