Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Teraszozás zöldben

Martini Terazza BudapestMartini Terazza Budapest a térképen

2022. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. október 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Szabadság tér kellős közepén a mélygarázs ki/bejáratánál már évek óta, gyakorlatilag a mélygarázs kialakítását és a tér átépítését követően nem sokkal megnyitásra került egy bisztró, de eredetileg Hütte néven működött. Nem a konyhájáról volt soha híres, viszont nagyon jó a helyszín, hatalmas zöld sziget a belváros szívében, sok szép épület minden oldalról, a parkban 2 játszótér is van a kisebbeknek.
A beltér kicsi, a vendégek a körteraszon ülnek, a napiránytól és a hőmérséklettől függően napos vagy árnyékos oldalt választva.
A rendelésfelvétel és a kiszolgálás az asztaloknál történik. A vendégek között sok a külföldi turista. A koktélok (2000-3200 Ft) és a gin-tonic (3000 Ft körül) tartozik a legnépszerűbb italok közé, persze az örök kávé mellett.
A konyha továbbra sem meghatározó, pizzát lehet enni (2600-3400 Ft), hagyományos kerek nápolyi pizzát sütnek, ezen kívül saláták és szendvicsek (1800-2100 Ft) vannak, a helyhez mért nem csekély áron.
Julius Meinl kávét főznek, amit én kedvelek. Nem újhullámos kategória, de a maga nemében szerintem teljesen jó kis korrekt, karakteres kávé. Az eszpresszó 550 Ft + 12% kötelező szervizdíj.
A mosdó a mélygarázs épületében található.
A sörkínálat érdektelen, Soproni IPA, Krusovice.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Martini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - EgyébMartini Terazza Budapest - Egyéb

Martini Terazza további értékelései

2022.10.12egyedül
Átlagos
Uhh, hát a mai találkozásunk nem volt valami szerencsés. Szükségem lett volna egy kézmosásra valamiért, megkerültem egy háztömböt, nem volt jobb ötletem, betértem ide, a tér közepére. Igen, tudom, lent van a mosdó, és arra is fel voltam készülve, hogy nem egy közWC, hát fizetni fogok érte. Nem...
2019.09.02egyedül
Amúgy kellemes kis hely lehet ez, ha nincs éppen valami esemény vagy nyomás. De én mindig akkor vagyok erre, amikor esemény van, és akkor nyomasztó a tömeg. A Szabadság tér kellős közepén egy középkategóriánál jobb, elegánsnak is mondható beülőhely ez, kellemes kínálattal, kis romantika... de ha...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.262 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval