Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyorsétterem a javából nyüzsgős típusoknak

McDonald's - Nyugati Pályaudvar BudapestMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest a térképen

2016. májusban járt ittÉrtékelt: 2016. május 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A McDonald's éttermeket nem kell bemutatni a hazai gyorsétterem-kedvelőknek. Finomat kínálnak, gyorsan, arról pedig most ne beszéljünk, hogy mennyire egészséges a kínálat. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit eszik, és a McDonald's sem kerget hiú reményeket ezzel kapcsolatban. Dicsérendő, hogy a kínálatuk időről-időre megújul, és egészségesebb ételféleségekkel is bővül. Már gondolnak a gluténérzékenyekre is!

Az étterem, frekventált elhelyezkedésének köszönhetően szinte mindig tele van. A pénztárnál lévő sorok hosszúak, de a dolgozók gyorsak, pörögnek, és mindent megtesznek, hogy a vendégek maximális kiszolgálást kapjanak.

Az ülőhelyek változatosak, ha akarom, kimegyek a teraszra, ha akarom, a földszint, az első, vagy a második emelet is színtere lehet az étkezésnek. Vannak kétszemélyes, és négyszemélyes asztalok is, így mindenki megtalálja a hangulatához illőt. Lehet részed utcai, vagy térre néző kilátásban is. A wifi már alap, így tanulni, dolgozni is sokan járnak ide, nem is beszélve az üzleti megbeszélések lebonyolításáról.
Az étterem maga a zajos kategóriába esik, de ez szinte természetes, ahol ennyi ember együtt eszik. Plusz ugye ehhez hozzáadódik a pályaudvar és a forgalmas utca zaja is.
Az illemhely is tiszta.

Jó hely, profi a csapat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

McDonald's - Nyugati Pályaudvar további értékelései

2023.08.27gyerekekkel
A gyerekekkel útlevél igénylést intéztünk a közeli kormányablaknál, fáradalmaink kipihenése érdekében muszáj volt valami édes finomságot vásárolni. Eszembe jutott, hogy tizenévesként mennyire lázba hozott a McDonald's, és a számtalan egységük közül talán a legszebb éppen itt van a közelben, a...
2022.12.01egyedül
Átlagos
Nahát, hogy ide még soha nem írtam, nem is értem. Na, nem mintha az ember bármikor is eljönne ide ebédelni, erre ezer más hely akadna a környéken. De ha például korán reggel a pályaudvaron lődörögsz, mint egy ukrán menekült, azért csak kézenfekvő, praktikus, különös tekintettel arra, hogy a...
2021.12.19a párjával
Szörnyű
A pályaudvar mellett, a vonat indulása előtt (már nincs idő máshová elmenni), nem kaptam GLUTÉNMENTES ételt!!! Elfogadhatatlan!
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval