Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Folyamatos tumultus, elégtelen takarítás

McDonald's - Nyugati Pályaudvar BudapestMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest a térképen

Gyenge 2016. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. június 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kicsit furcsa, hogy már a "Meki"-ket is lehet értékelni itt, de végül is, ha olyan szempontból nézem, hogy más hamburgeres gyorséttermek is bekerülhettek a listába, miért is ne?
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb egysége az amerikai McDonald's láncnak, amely elsősorban a központi lokációnak és a hosszú nyitva tartásnak köszönhető. Évente párszor megfordulok náluk, bár nem tartozom a junkfood kedvelők táborába, de itt lakom a közelben, mindig útba esik, ha kevés az időm vagy más hely nincs már nyitva. A csirkés salátát és a forró almás táskát (amely alkalmanként más ízesítésben, pl. epres-vaníliásban vagy erdei gyümölcsösben is volt már) kedvelem náluk. A hamburgerek gyenge minőségűek, a szendvicsek zsemléje szivacsszerű.
Bár nagy alapterületű a hely, és rengeteg asztal van, mégis mindig nagy a tömeg, sokat kell várni a pultnál a kiszolgálásra és vadászni kell a szabad helyekre. Az emeleti galéria egy fokkal színvonalasabb, mint a lenti rész, bár a fotelok egyáltalán nem kényelmesek és az asztalok itt túl alacsonyak. A kiszolgálás személytelen, gépies, nem barátságos.
A tisztaság kritikán aluli, a mosdók gusztustalanok, és az asztalok sincsenek sokszor rendesen letakarítva. Sajnos sok az igénytelen vendég, akik távozáskor nem képesek arra, hogy a maradékot és a tálcájukat elvigyék a tartóig, bár az is igaz, hogy sok esetben a tálcatartók is már tele vannak, és a személyzet nem viszi el.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (23)
McDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - BelsőMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - BelsőMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - BelsőMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - BelsőMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - BelsőMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - BelsőMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képMcDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/ital

McDonald's - Nyugati Pályaudvar további értékelései

2023.08.27gyerekekkel
A gyerekekkel útlevél igénylést intéztünk a közeli kormányablaknál, fáradalmaink kipihenése érdekében muszáj volt valami édes finomságot vásárolni. Eszembe jutott, hogy tizenévesként mennyire lázba hozott a McDonald's, és a számtalan egységük közül talán a legszebb éppen itt van a közelben, a...
2022.12.01egyedül
Átlagos
Nahát, hogy ide még soha nem írtam, nem is értem. Na, nem mintha az ember bármikor is eljönne ide ebédelni, erre ezer más hely akadna a környéken. De ha például korán reggel a pályaudvaron lődörögsz, mint egy ukrán menekült, azért csak kézenfekvő, praktikus, különös tekintettel arra, hogy a...
2021.12.19a párjával
Szörnyű
A pályaudvar mellett, a vonat indulása előtt (már nincs idő máshová elmenni), nem kaptam GLUTÉNMENTES ételt!!! Elfogadhatatlan!
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
107.820 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
55.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval