Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Különleges helyszín, a többit inkább hagyjuk...

Melba Panoráma Étterem BudapestMelba Panoráma Étterem Budapest a térképen

Szörnyű 2016. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. június 29.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Munkaügyben jártam a közeli Duna Plazában, s a kollégák javaslatára jöttünk el a kellemes sétányi távolságra lévő, elegánsnak és felkapottnak mondott étterembe. A helyszín igazán különleges, a Marina part modern lakópark házainak tövében, a Duna partján a Prestige jacht kikötő mellett, pontosabban felett található étterem szinte a folyó fölé emelkedik. A belső térből csodálatos panoráma nyílik a Dunára, a szomszédos szigetre és a hajókra, kenusokra. Lelombozó, hogy az ablak mocskos, pókhálós, így a látvány közel sem tökéletes. A nyitott terasz az étterem ellenkező oldalán található, így onnan a folyóból semmi sem látszik, ellenben lehet a bokrok közül nézegetni a parkoló és ki-be kanyarodó autókat.
Az étlap különleges ételeket ígér, a normál kínálat mellett szezonális ajánlat is szerepel benne, az árak azonban igencsak magasak, fine dining éttermek árszínvonalával megegyező.
A belső tér elegáns, igényesen berendezett, szépek a bútorok, bár a szék meglehetősen kényelmetlen. A felszolgált ételek hatalmas csalódást okoztak. A hideg sárgarépakrém levesben egyetlen darab rák árválkodott, amely kissé rágós volt és gumis volt; a leves savanyú, borzasztó ízű volt, mintha romlott lett volna. A desszert hasonlóképpen vállalhatatlan volt. A pohár alján lévő bizarr zöld zselé bebetonozódott az üvegpohár aljára, és olyan íze volt, mint a búcsúban kapható, gyümölcsöt sosem látott, aromából és színes cukorszirupból felfőzött zselés cukroknak. A tetején lévő, kockákra vágott eper nem volt rendesen megmosva, megtisztítva. A középső köztes réteg, jellegtelen joghurtos krém.
A mosdó látszólag szép, dizájnos, de közelebbről megnézve szembetűnő, hogy a takarítás nem alapos, nem gondos, ahogy a fotón is jól látszik, a WC csésze belseje undorító sárga vízköves (vasútállomások mellékhelyiségeiben látni ilyen szintű igénytelenséget).
A kiszolgálás hektikus, nem figyelmes, nem lehet felvenni a szemkontaktust, bár az egyik pincér egyszer megkérdezte, hogy ízlett-e az étel. Hát sajnos nem, ez borzasztó rossz volt.
Drágán, rosszat és keveset, ezt sikerült itt most összehozni.
Legközelebb a szemben lévő Céltoronyba megyünk, ami kevésbé tűnik előkelőnek, de valahogy mégis több bizodalmam lett bennük.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (24)
Melba Panoráma Étterem Budapest - Külső képMelba Panoráma Étterem Budapest - Étlap/itallapMelba Panoráma Étterem Budapest - Étlap/itallapMelba Panoráma Étterem Budapest - Külső képMelba Panoráma Étterem Budapest - Külső képMelba Panoráma Étterem Budapest - Külső képMelba Panoráma Étterem Budapest - Külső képMelba Panoráma Étterem Budapest - EgyébMelba Panoráma Étterem Budapest - Külső képMelba Panoráma Étterem Budapest - Külső képMelba Panoráma Étterem Budapest - Külső képMelba Panoráma Étterem Budapest - Étlap/itallapMelba Panoráma Étterem Budapest - Étlap/itallapMelba Panoráma Étterem Budapest - Étlap/itallapMelba Panoráma Étterem Budapest - BelsőMelba Panoráma Étterem Budapest - BelsőMelba Panoráma Étterem Budapest - BelsőMelba Panoráma Étterem Budapest - Étel/italMelba Panoráma Étterem Budapest - Étel/italMelba Panoráma Étterem Budapest - Étel/italMelba Panoráma Étterem Budapest - BelsőMelba Panoráma Étterem Budapest - MosdóMelba Panoráma Étterem Budapest - MosdóMelba Panoráma Étterem Budapest - Külső kép

Melba Panoráma Étterem további értékelései

2022.09.19kollégákkal
Szörnyű
Amennyire vártam, hogy újra nyisson az étterem olyan csalódás volt. Az üzletvezető egy pipergőc, a pultos lassú, de aki a rendelést felvette fickó mindent vitt. Nem elég, hogy összekeverte a rendelésünket, és sokat kellett várni az ételre, de olyan alkohol szaga volt, hogy én lettem tőle...
2017.07.02családjával
Melba? Miért ez a neve kérdeztük a pincérnőt, de sajnos nem tudott rá válaszolni és a melba kockát sem ismerte a hölgy. Igaz különleges helyen van az étterem hiszen a Duna felett helyezkedik el. Viszont szerintem/szerintünk elég drága. Olyan érzésem volt, hogy a hely a sznob embereknek való. A...
2016.10.21a párjával
Az "Étterem hét" keretében választottuk ezt az éttermet. ( Előre összeállított menüsorok, fix áron) Könnyen megközelíthető és szép helyen van, rálátással egy dunai kikötőre. Az étterem nagyon hangulatos, modern berendezéssel. A kiszolgálás gyors és figyelmes, pedig az étterem tele volt. Az...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval