2026. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. szeptember 11.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem volt sok különösebb oka, megnéztem, hogy mikor ettem itt, láttam, hogy jó régen volt, na, akkor menjünk és legyen Mesopotamia. Elég szűkös a választék, itt nem lehet sok mindent enni, abból a kevésből választottam érzésem szerint a kebab-tálat, ami a blokkomon kzepes pulyka piatto néven szerepel. 3700 forintért. Sorszám van, én a 88-as vagyok, hosszú tálcasoron meg a közetetés előkészítése, egyszer aztán csak kiordították a számomat. Én maflán a világító táblát néztem, ott csak háromjegyű számok jöttek-mentek, anyám, mikor lesz ebből 88? De lett, hamar. Nagyon pofásan elrendezik, jó bőségesen meg van mérve az adag, amit a tányér mérete elbír. És nem is volt rossz. Na jó, visszalapozok, kijavítom négyesre mégis.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Mesopotamia - Etele Plaza további értékelései
2025.01.31családjával
![]()
25 perc alatt nem sikerult egyetlen egy pizzat osszehozni. Kozepes helyett sikerult kicsit osszerakni. 25 perc alatt!!! Hazhoz rendeltem volna is odaert volna ennyi ido alatt.
2023.08.28egyedül
![]()
Kelenföld, azaz tágabban az egész XI. kerület már évtizedek óta jelentős számban muszlim polgároktól lakott, sokkal nagyobb arányban, mint az ország más részei. Nos, a Westend után az Etele plázában is nyílt egy Mesopotamia, ránézésre ugyanolyan, mint ott. Feltehetően a kínálat is hajszálra...
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza