Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyerő az árversenyben

Mester Gyorsétterem & Kávézó BudapestMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest a térképen

2023. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. március 16.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Folytatom a Boráros tér környéki vendéglátóhelyek felfedezését. Eddigi tapasztalatok alapján az árversenyben a Mester utcai kifőzde lett a nyerő. A kávézó csak a nevében szerepel, nyilván lehet kapni kávét, de nincs semmi kávézó hangulat. Olcsó ebéd az, amit nyújtanak és amiért rendkívül sokan érkeznek ide. Elvitelre és helyben étkezésre is, már délelőtt 11 órától gyülekeznek az emberek. Ahogy a több évvel ezelőtti értékelés leírta, igazából itt semmi sem változott, az árakat az infláció vitte feljebb. Minden hétre időben meghirdetik a heti menüt - kihelyezett szórólap elvihető - , a 2 fogásos ebédmenü A: 1300 Ft, B: 1400 Ft. A három féle leves közül szabadon lehet válogatni, a főétel adott, de a köret itt is választható. A menü levese csészényi méretű, de külön lehet nagy adag levest is kérni. A húsos főételek ára 950 Ft, még mindig a bűvös ezres alatt maradva. A savanyúságok ára 250 Ft. A kínálat hagyományos, magyaros konyha népszerű ételekkel, pörkölt, tokány, napi főzelék feltéttel, tészta. A pultban egy kínai pár szorgoskodik. Igen, nem tévedés, kínaiak, akik magyaros ételeket árulnak! Szerintem ez a hely nagyon bejött nekik! Helyben max. 20 ember tud leülni szorosan. Itt az idegenek is simán leülnek melléd az asztalhoz, ha egyedül eszel egy 4 személyes asztalnál. Minden asztalra volt kihelyezve kancsóban víz, természetesen ez ingyenes.
Korrekt fejtettbab leves, valamint csirkeragu Budapest módra hasábburgonyával. Ez utóbbi nyilván mirelit.
A másik - olcsóbb - menüben tejszínes penne tészta volt, elég szép adagot adtak. Volt még gyümölcsleves is, a harmadik fajta talán csontleves.
Az ételeket mikróban melegítik.
Az ételek kint vannak a pultban elkészítve, tényleg, mint a kínaiban.
A vendégkört leginkább a környékbeli munkások (építkezésekről), valamint a nagyobb étvágyú, nem öko/bio/diétázó irodisták adják, a nyugdíjasok szintén nagy számban fordulnak elő elviteles dobozokkal, de babakocsis kismamával is találkoztam.
Míg a menü húsos főételét inkább zónaadagnak mondanám, a többi főételnél kifejezetten nagy tányérokat mérnek.
Szombaton és vasárnap zárva tartanak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
Mester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/italMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/italMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - EgyébMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/italMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - BelsőMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/italMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/italMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - BelsőMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/italMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - BelsőMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallapMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - BelsőMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Külső képMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - BelsőMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/italMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/italMester Gyorsétterem & Kávézó Budapest - Étel/ital

Mester Gyorsétterem & Kávézó további értékelései

2016.07.20egyedül
Közvetlenül egy másik étterem mellett található, de ami egyből feltűnik, hogy amig amott csak lézengenek az emberek, itt 12:30-tól már a sorba sem lehet beférni. Éppen ezért én ha megyek, akkor délben szigorúan. Akkor viszonylag kényelmesen odaférek a pulthoz, ahol vagy a napi A (700) vagy B...
Népszerű szállások a környéken
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vital Hotel Nautis Gárdony - Tóparti hétköznapok
Tóparti hétköznapok
2024.04.30-ig
Vital Hotel Nautis Gárdony
139.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással