Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Darshan balra el, megjött a Mixát

Mixát BudapestMixát Budapest a térképen

Átlagos 2022. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az egykori Darshan Udvar igen népszerű, fekapott hely volt főleg az egyetemista, huszonéves korosztály körében. Talán a fogyasztó szokások változása, talán a covid hatások, talán tulajdonosváltás miatt jó ideig zárva tartott az egység, majd az újbóli nyitáskor sok dolog változott, először is a név, ami immár MIXÁT lett, utalva a szomszédos Mikszáth térre. A környék továbbra is igen népszerű, de most már az egész Krúdy utcában és a Mikszáth téren is végig vendéglátó egységek, illetve azok teraszai töltik meg a teret. A MIXÁT nem az utca felé terjeszkedik, ugyanis nagy belső udvara van, valamint egy emeletei nagy teraszos része. Az alsó szinten tematizálták a kínálatot, mi a KEG Sörház kézműves csapolt söreiből vásároltunk, majd azokkal vonultunk fel az emeleti részre.
Monyo meggyes söre, mely Party Animal névre hallgat, 500 Ft, míg a Szent András 1993 bajos típusú lagere 800 Ft, mindkettő 4 dl, itt ez a korsó méret. Nem mondom, hogy drága volt, sőt, a kézműves csapáson belül ez még olcsóbbnak számít, igaz, nem is valami speciális, ritkaság sört kértünk.
A kiszolgálás személytelen, közömbös volt, utána pedig nem találkoztunk senkivel a személyzet soraiból. A mellettünk lévő nagyobb asztaltársaságnak is magának kellett átrendeznie az asztalokat, székeket, hogy elférjenek, mert a galériára nem jött föl egy pincér vagy egyéb staff. Egynek elment, de semmi különösebben vonzót nem tudnék mondani a helyről.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (23)
Mixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - EgyébMixát Budapest - Egyéb

Mixát további értékelései

2023.01.25barátokkal
Kiváló
A Mixátba első ízben már ebéd után tértünk be, zuhogott az eső, így nagyon jól jött, hogy útba esett egy hely, aminek nyitásáról nem is tudtunk, de ami első látásra nagyon megtetszett. A söröző részlegen ültünk le, amit a XI. kerületi KEG Sörművház, Budapest egyik legjobb sörözője jegyez. 32...
Népszerű szállások a környéken
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Grand Hotel Esztergom - Nyugdíjas ajánlat 60+
Nyugdíjas ajánlat 60+
2024.06.16-ig
Grand Hotel Esztergom
89.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
77.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval