Mongol Jurta Budapest

3,3Kiszolgálás
3,3Hangulat
2,7Ár / érték
3,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Libra Hotel Veresegyház - Lazulás a Librában ellátás nélkül
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd
46.545 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Mongol Jurta Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3978 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112749 feltöltött kép
Gyenge 2025. szeptember 21.egyedül járt itt
Kb. a nyitás óta szemezgettem ezzel az étteremmel, de amikor erre jártam, mindig üresen szomorkodott, ez pedig egy forgalmas helyen lévő étterem esetében nem túl biztató üzenet. Ugor pozitív értékelései alapján mégis úgy gondoltam, megérhet egy próbát.
Mongol Jurta Budapest - Külső képMongol Jurta Budapest - Étel/italMongol Jurta Budapest - Külső képMongol Jurta Budapest - Étel/italMongol Jurta Budapest - Étel/italMongol Jurta Budapest - EgyébMongol Jurta Budapest - MosdóMongol Jurta Budapest - MosdóMongol Jurta Budapest - MosdóMongol Jurta Budapest - EgyébMongol Jurta Budapest - EgyébMongol Jurta Budapest - Étel/italMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - Étlap/itallap
Még több kép (18 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1012 városban járt márFelfedező - 3152 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63738 feltöltött kép
2024. március 27.egyedül járt itt
Hát, úgy látszik a magyar szíveket, a sztyeppék és puszták népét nem sikerült megszólítanom az előző ajánlásommal. Így aztán elmentem ma én magam, hogy megnézzem, mi változott? Nos, már nem volt annyira üres. A vendégek fele mongol volt, a másik fele nem, a szomszéd asztalnál három generáció nő ült, nagymama, unoka is ránézésre, és nagy kedvvel ettek.
Mongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - Étel/italMongol Jurta Budapest - Étel/italMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallap
Még több kép (14 db) >>
2023. február 1.egyedül járt itt
Már korábban kiszúrtam magamnak, egyszer meg be is támadtam (volna), de a hét egyetlen napján próbáltam, amikor éppen zárva volt. Itt régen a József körúti Bécsiszelet porosodott sok éven keresztül, most a körút felé eső részt nemrég keletázsiai rokonaink szállták meg gasztronómiailag. Na, de ismerjük el, mongol éttermekben szűkölködtünk idáig.
Mongol Jurta Budapest - Külső képMongol Jurta Budapest - Külső képMongol Jurta Budapest - Étel/italMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - EgyébMongol Jurta Budapest - EgyébMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - Étlap/itallapMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - EgyébMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - BelsőMongol Jurta Budapest - EgyébMongol Jurta Budapest - Külső képMongol Jurta Budapest - EgyébMongol Jurta Budapest - Külső kép
Még több kép (15 db) >>