Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pizza csapó 3

Moto Pizza BudapestMoto Pizza Budapest a térképen

Kiváló 2020. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 14.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Király és a Kazinczy utcák sarkán az egykori, legendás Wichmann Kocsma helyén nyitotta meg a Pizza Manúfaktúra csapata a 3. egységüket (Manu, Manu+), ezúttal a Most Bisztró csapatával közösen. A beltér igen egyszerű, a rendelésfelvétel a pultban történik, bankkártyával is lehet fizetni, az italokat (Cola, Cappy 350 Ft, Fritz Cola 700 Ft, 2 féle sör) a hűtőből önkiszolgáló rendszerben lehet kivenni.
12 féle nápolyi pizzát sütnek 1500/2000/2300 Ft-os áron, feltétektől függően. A 3 legdrágább a bivaly mozzarellás, a tonhalas és a mortadellás.
A "tálalás" is meglehetősen puritán: barna kartonlap, a sarkára filctollal ráírva a rendelt pizza kódszáma. A kész pizza 4 cikkbe vágva, evőeszköz nincs, pohár az italokhoz nincs. Szóval csak kézzel-lábbal ügyesen! Szalvéta azért van. Úgy tűnt, a vendégkört ez nem igazán zavarta! Bár egy középkorú külföldi úr próbálkozott kést, villát szerezni, de mosolyogva mondták neki a pultnál, hogy itt azt hiába is szeretne.
A csapat fiatal, lelkes, mosolygós, pörgős. A pult mögött és az egy tonnás nápolyi kemencében figyelhetjük a pizzák készülését.
A pizza nagyon gyorsan, kb. 5 perc alatt elkészült, kerek, nagyon vékony tésztás, prémium minőségű alapanyagokkal, kívánatosan nézett ki még azon a kartonlapon is!
Én a 8-as számú Prosciutto, azaz sonkás pizzát választottam, amelyen San Marzano paradicsomos alap, mozzarella, grana padano parmezán, rengeteg rukkola, hajszálvékony prosciutto crudo szeletek voltak. A fotók magukért beszélnek szerintem!
Szimpatikus hely, ajánlom!
Lehet elvitelre is kérni a pizzát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (35)
Moto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - EgyébMoto Pizza Budapest - Külső képMoto Pizza Budapest - Külső képMoto Pizza Budapest - BelsőMoto Pizza Budapest - MosdóMoto Pizza Budapest - BelsőMoto Pizza Budapest - BelsőMoto Pizza Budapest - Étlap/itallapMoto Pizza Budapest - Étlap/itallapMoto Pizza Budapest - BelsőMoto Pizza Budapest - BelsőMoto Pizza Budapest - BelsőMoto Pizza Budapest - Étel/italMoto Pizza Budapest - Étel/italMoto Pizza Budapest - Étel/ital

Moto Pizza további értékelései

2021.12.23egyedül
Egy korrekt kis étterem működött itt a Madách tér sarkán korábban, aztán valamikor a pandémia időszakában átköltözött ide a Kazinczy utcából a MOTO pizzéria. Akiknek van egy másik, később nyitott egységük is a budai oldalon, a Bartók Béla úton. Szóval az a helyzet, hogy az itt olvasható korábbi...
2020.03.18egyedül
A Moto pizza, már ha jól értettem, a Manufaktúrás srác által mondottakat, egy cég az imént említettel és a Manu Plusszal. A dizájn itt rendezettebb, mint a másik kettőben, a pizza pedig nápolyi stílusú. A választék hasonlóan szűkített, egy témájú: itt pizzát lehet enni. Jót. A névnek...
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval