Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek söröző

Moxva Kert BudapestMoxva Kert Budapest a térképen

Kiváló 2021. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. június 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A beltér hangulatos, van néhány asztaluk a téren is, mi inkább a nyugodtabb, csendesebb, belső udvart választottuk. Bár vannak kiemelkedő boraik és pálinkáik is, a fő profil a csúcsminőségű sör, nagyipariakkal nem foglalkoznak egyáltalán. Hat főzet van csapon, további 27 palackban a legjobbaktól összeválogatva. A fél évtizede vagy még régebben bejáratott nagy nevek (Mad Scientist, Rothbeer, Balkezes) mellett találunk újabbakat is, mint a lassacskán már klasszikussá váló „Fehér Nyúl”, vagy a nemrégi felkapott martonvásári Vandál.
Az állandó ételkínálatot a sörökre szabták. Kínálnak többek között hermelint, rillete-et, velős pirítóst, Ozsvárt Gábor-féle kolbászválogatást, ropogós csülköt s még sorolhatnám.
Társam élet e kedvező heti menüajánlattal, melynek keretében 1790 forintért adtak egy enyhén túlsózott, de egyébként jól sikerült csontlevest, markánsan savanyított kreatív cukkinifőzeléket gesztenyés pulykaroláddal, mellé pedig egy pohár sört. Jómagam a haltepertő (2150) mellett döntöttem, ami kiválónak bizonyult, remek marinált retket és lilahagymát is kaptam hozzá a fokhagymás majonézen kívül. Az étkezés végére eleve csomagba kértük a császármorzsát (1290), mely negyedelt vastag-palacsintára emlékeztetett, a tésztája persze smarniszerű volt, kétféle jó ízű lekvárt adtak mellé. New England stílusú IPA söröket ittunk mindehhez a menühöz tartozó Primator Pilsen kívül.
Meggyőző élmény volt a Moxva kert, nemcsak sörrajongóknak ajánlott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
Moxva Kert Budapest - Külső képMoxva Kert Budapest - BelsőMoxva Kert Budapest - Étel/italMoxva Kert Budapest - Étel/italMoxva Kert Budapest - Étel/italMoxva Kert Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
All inclusive
2024.12.15-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
116.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Unicornis Eger - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.09.11-ig
Hotel Unicornis Eger
16.999 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel