Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az Év Levese és a félkilós Burrito

Mucho Burrito - WestEnd City Center BudapestMucho Burrito - WestEnd City Center Budapest a térképen

Átlagos 2019. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. április 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kedvezményes, kétszemélyes menüt vásároltunk: tortilla leves, tetszés szerint összeállított Burrito, macaron és dobozos üdítő volt az ajánlatban. Mivel ismerjük a befogadóképességünket, úgy terveztük, hogy helyben megesszük a levest, az egyik burritot elfelezzük, a másikat hazavisszük.
Kezdjük a levessel. A fűszeres, enyhén csípős, paradicsomos lébe beleraktak egy púpozott evőkanál avokádókrémet, plusz egy marék reszelt sajtot, no meg a tortilla darabkákat. A forró lében meglágyult a sajt, nyúlott rendesen, nem volt könnyű „szépen” enni. Az avokádó folyamatosan olvadt szét a levesben, míg szép lassan eltűnt, és valami selymes, krémes állagot adott neki, de ha nem tudtam volna, mit eszem, nem jöttem volna rá. A tortilla is tartotta magát egy darabig, aztán egyre halkabban ropogott, végül teljesen megpuhult.
Így visszaolvasva nem valami étvágygerjesztő, és nem biztos, hogy a leírás alapján kérnék belőle, de mondhatom, ilyen finomat rég nem ettem. Ha mexikói étkezde felé járok, biztosan keresni fogom.
Burritoból marhahúsosat kértünk, kellemes meglepetésként választhattunk teljes kiőrlésű lepényt is. Raktak bele bőven mindent, ami kell. Rögtön láttuk, hogy ezt a tekercset nem tudjuk elfelezni, és nem alkalmas házon kívüli étkezésre. Közben a levessel szinte jól is laktunk. Így a két burritót hazahoztuk, kíváncsiságból megmértük, több mint fél kiló volt darabja.
El ne felejtsem: Jóízű volt, még másnap, melegítve is élvezhető. :) Bár ettem már jobbat, átlagosra értékelném, a kitűnő leves miatt kap négy csillagot az étel.
A hangulatról egy bevásárlóközpont ételudvarában nemigen lehet beszélni, az ember örül, ha talál egy tiszta asztalt és le tud ülni. Nekünk sikerült.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (1)
Mucho Burrito - WestEnd City Center Budapest - Külső kép

Mucho Burrito - WestEnd City Center további értékelései

2016.08.11a párjával
Átlagos
Itt nem áll senki, együnk itt! Legyen burrító, abból is elég lesz a kicsi. Első meglepetés: már kérdez is a kiszolgáló hölgy, hogy fehér vagy teljes kiörlésű tésztát kérünk. Pompás, nem jellemző ez azért többnyire a gyorséttermekben. Éljen az egészség: teljes kiörlésűből kérjük! (Érkezik a másik...
2016.06.18egyedül
Átlagos
2014 őszén nyitott meg a Westend aluljáró szintjén az étkezdés részlegben az észak-amerikai franchise lánc első hazai egysége, amely mexikói ételekre szakosodott, gyorséttermi formációban. Azt olvastam róluk, hogy állítólag ők az USA legnépszerűbb mexikói gyorsétterem hálózata, és Európában...
Népszerű szállások a környéken
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval