Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hőhullám és paprikás gomba

MyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út BudapestMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest a térképen

2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dózsa György úti metrómegálló közelében lévő My Canteen egy gyorsétkezde lánc újabb keletű tagja, akik kedvező árú ebédmenüt kínálnak, itt leginkább a környékbeli irodisták, ELMÜ-dolgozók számára, valamint a környékbeli lakók azon körét megcélozva, akik napközben is otthon tartózkodnak (nyugdíjasok, kismamák, diákok). Ehhez igazodik a nyitva tartás is, kizárólag hétköznap 11-15 óra között. Elvitelre is lehet vásárolni, rendelés a pultnál történik önkiszolgáló rendszerben. Gyakori a pultnál a sorban állás 12 óra körül, amit megnehezít a helyszűke. Az utcaszinten csak 2-3 asztal van, a pincében viszont sok további ülőhelyet találunk, valamint további asztalokat a galériaszinten. A legforróbb nyári napokon a pince bizonyult a legjobb választásnak, ahol szinte már fázott az ember, annyira hűs volt a klíma. Többféle ebédmenü, valamint számos további a la carte étel közül lehet választani. Az elkészítés házias, magyaros, meglehetősen fűszeres, pikáns. A legolcsóbb 2 fogásos ebédmenüt választottam, ami gombapaprikás volt galuskával, valamint húsgaluska leves (890 Ft), további menük 1000-1500 Ft-ért kaphatóak. A leves nagy adag, a levesbetét inkább nokedli jellegű volt, a hús benne minimális. Összességében átlagos, de pozitívum, hogy nem Vegeta ízű. A főétel bár elvileg kis adag, de nekem bőven elegendő mennyiség volt. Nagyon hiányzott a gombából nekem a tejföl, a paprika igen túltengett benne. Kértem még egy csemege uborkát (300 Ft), bőséges adag, Lehel piacról származónak tűnt.
Szintén tetszett, hogy minden asztalra ki volt helyezve 1-1 szódásszifon, amiből korlátlanul lehet inni a szódát, a majdnem 40 fokos hőségben igazán jólesett.
Összességében 3 és fél pont volt az összbenyomásom, de ezúttal felfelé kerekítettem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
MyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - Külső képMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - BelsőMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - BelsőMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - BelsőMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - Étel/italMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - Étel/italMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - Étel/italMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - Étel/italMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - Étel/italMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - Étel/italMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - BelsőMyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út Budapest - Mosdó

MyCanteen Önkiszolgáló Étterem - Váci út további értékelései

2022.02.20egyedül
Véletlenül találtam erre a helyre, de nem bántam meg. A modern berendezést keverték a retroval, ami nagyon tetszetősre sikerült. A kiszolgálok nagyon kedvesek voltak. Többféle menü nagyon jó áron és ízletesek. Meglepetésként hatott , hogy az asztaloknál szódavíz volt kitéve, ami ingyenes volt.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
31.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Residence Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Residence Siófok
110.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Előszezoni szuper akció
Előszezoni szuper akció
2024.06.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
49.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval