Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pazar, maga a tökély, a műfaj csúcsa

N28 Wine and Kitchen BudapestN28 Wine and Kitchen Budapest a térképen

Kiváló 2021. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. február 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étlapon pintxo-k, érlelt felvágottak, sajtok, kencék és mediterrán ihletésű meleg ételek. A honlap így ír a konyháról: Séfünk, Molnár Márk ételeit a letisztultság jellemzi. San Sebastian, Barcelona és Párizs három olyan helyszín, melyek örök inspirációnak bizonyultak számára. Általa a déli népeket jellemző életérzés, életstílus, életszeretet jelenik meg gasztronómiai kínálatunkban. Kínálnak többek között kovászolt ördögszekérgombát zöld chiliszósszal, kacsamáj-pástétomot pirított brióssal és fügével, libaconsommé-t grillezett kacsamájjal, szarvasgulyást ancho chilivel, vargányával, csomborral, arbequina olívaolajjal, szárazon érlelt magyar marha Rib-Eye-t escalivada-val és salsa verde-vel, égetett baszk túrótortát piros erdei gyümölccsel.

Az árak értékarányosak. Pintxo-k 1490 és 3190, érlelt felvágottak, pástétomok és sajtok 2490 és 5990, levesek, saláták és főfogások 2890 és 8990, desszertek 1540 és 1740 forint között kaphatók.

Ettünk két, különböző ízesítésű friss osztrigát, melyek vibrálóak, izgalmasak voltak, érdemi pluszt adtak a hagyományos, citromos variánshoz képest, ami igencsak ritkaság. Ízletes volt a rikottával és mandulával kínált égetett brokkoli is. Kipróbáltuk a hely nevét viselő N28 Pintxo-t is, ami érlelt mangalicasonka, grillezett kacsamáj, rák, balzsamecet kombinációjából állt, a kiváló tartású és ízű, tökéletesen hőkezelt magas minőségű máj illetve rák, s a pazar sonka visszafogott ízesítéssel harmonikus, signiture dish-hez méltó egységgé állt össze.
A kiszolgálás kifogástalan, pincérünk udvarias, kedves, kommunikatív, szakszerű, rugalmas volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
N28 Wine and Kitchen Budapest - EgyébN28 Wine and Kitchen Budapest - EgyébN28 Wine and Kitchen Budapest - EgyébN28 Wine and Kitchen Budapest - EgyébN28 Wine and Kitchen Budapest - EgyébN28 Wine and Kitchen Budapest - Egyéb

N28 Wine and Kitchen további értékelései

2022.02.02egyedül
Kiváló
DEndre értékelőtársunk hívta fel a figyelmemet erre az étteremre, amely a pandémia időszakában nyitott meg a Nagymező utcában a Thália Színház mellett, az Operettel szemben, a névválasztás a helyszínre és a házszámra utal. A séf személye már garancia lehet a kitűnő konyhára, Molnár Márk többévnyi...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval