Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédmenü boltíves pincében

Nádor Borétterem BudapestNádor Borétterem Budapest a térképen

Átlagos 2015. júliusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. július 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Harmadik alkalommal jártam a Nádor Étteremben, korábban 2 alkalommal céges vacsorát szerveztek ide a kollégák, néhány évvel ezelőtt, de akkor sem voltam elájulva az ételektől. A helynek szerintem kifejezetten jó a hangulata, egy lépcsősoron lehet lejutni a pinceszinten lévő tágas, L alakú étterembe, amelynek nyers téglafala van és hatalmas boltívei. Tágas, ám a természetes fény hiánya miatt mindig sejtelmes hangulatú.
Ebédidőben kedvező árú menüt kínálnak, amivel leginkább nem a turistákat, hanem a környéken dolgozó irodistákat célozzák meg.
A menüben leves + főétel, főétel + desszert (2 fogás 990 Ft), vagy a 3 fogás együtt (1.390 Ft) választható, 2 féle főétel variációval. Az ételek jól ismert nemzetközi fogások vagy magyaros ételek. Ottjártunkkor zöldbableves (ezt kihagytam), rántott csirkemell rizi-bizivel vagy paradicsomos húsgombóc pennével, valamint rétes válogatás szerepelt a kínálatban. A rántott csirkemell 1 kisebb szelet volt, túl vékonyra klopfolták, a sütéskor kiszáradt, a rizst viszont túlfőzték, és mind a hús, mind a köret borzasztóan el volt sózva. A rétesben nem tudom, mi volt a válogatás, választásra ugyanis nem volt mód, mindenki 2 szelet almás rétest kapott, jól megszórva porcukorral. Ezt sohasem értettem, hogy a már amúgy is édes desszerteket miért kell még porcukrozni is?? Sok étteremben rossz gyakorlat.
A menühöz jár 1 pohár ásványvíz vagy szörp (málna, bodza és még 1 féle volt), én bodzát kértem, az kifejezetten finom volt, és éppen kellemesen hűs hőmérsékletű, de mégsem jéghideg.
A kiszolgálás rendben volt, és gyorsan meg is kaptuk az ételeket, de ezt a pozitívumot sajnos az étkek minősége jelentősen lerontotta.
Szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Nádor Borétterem Budapest - BelsőNádor Borétterem Budapest - BelsőNádor Borétterem Budapest - Étel/italNádor Borétterem Budapest - Étel/italNádor Borétterem Budapest - Étel/italNádor Borétterem Budapest - BelsőNádor Borétterem Budapest - Étel/italNádor Borétterem Budapest - Külső képNádor Borétterem Budapest - BelsőNádor Borétterem Budapest - BelsőNádor Borétterem Budapest - EgyébNádor Borétterem Budapest - Étlap/itallapNádor Borétterem Budapest - BelsőNádor Borétterem Budapest - BelsőNádor Borétterem Budapest - EgyébNádor Borétterem Budapest - Külső képNádor Borétterem Budapest - Külső kép

Nádor Borétterem további értékelései

2013.12.30a párjával
Gyenge
Egy tipikus belvárosi turistalehúzó étterem, középszerű konyhával és barátságtalan kiszolgálással. Éttermi vócsert (voucher) használtunk fel párommal, de már amikor asztalfoglalásnál szóba hoztuk a birtokunkban lévő kupont, az étteremvezető hölgy fanyalgásával szembesültünk, aki úgy nevezte az...
Népszerű szállások a környéken
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással