Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A finom húsok kedvelőinek

Nagy Fatál Konyhája BudapestNagy Fatál Konyhája Budapest a térképen

2015. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó ötlet volt a hatalmas, réztetejű grillsütőt a kirakatba helyezni. Nagyon szép darab, megáll és rácsodálkozik, aki arra jár. Márpedig a környéken a turistaszezon elmúltával is mindig sokan sétálnak. Aki megáll a grillsütőben gyönyörködni, be is megy, mert a faszénen sült finomságok illatának nem lehet ellenállni.

A berendezésben a "magyaros" dizájn uralkodik, a külföldiek által elvárt – vagy elvártnak gondolt - kiegészítőkkel: a nagyi kredencével és befőttjeivel, fokhagyma- és paprikafüzérekkel, az asztalokon műmuskátlival.
Arról is megbizonyosodhattunk, hogy jó a munkahelyi légkör. Az étterem hátsó traktusában ülve ugyanis végighallgathattuk a személyzet kissé harsány és felszabadult diskurzusát, megtudhattunk néhány érdekes részletet a magánéletükből. :)

Többször, többfélét kóstoltunk már itt, mindig meg voltunk elégedve. A húsok jól fűszerezettek, ízletesek, és tökéletes állagúra vannak sütve.
Legutóbb kétszemélyes baromfi-vegyestálat ettünk, annak is minden összetevője finom volt. Egy picit csodálkoztunk, hogy egy libacombot kaptunk ketten, de éles volt a kés, a hús pedig puha, így könnyen megoldottuk a problémát. Azt sem mondhatjuk, hogy kevés volt, inkább csak fura, hogy nekünk kellett szétcincálni és elosztani. :-)
A ház egri vörös bora igen kellemes. A kiszolgálás viszonylag gyors és udvarias.

Az ár-érték arány azért mondható jónak, mert gyakran adnak ki kedvezményes kuponokat, és az ajtó előtt álló „vendégcsalogató” ember is mindig osztogat valamilyen akciós ételről szóló szórólapot. Így szinte biztos, hogy bármikor elfogadható áron megebédelhetünk itt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (2)
Nagy Fatál Konyhája Budapest - Étel/italNagy Fatál Konyhája Budapest - Étel/ital

Nagy Fatál Konyhája további értékelései

2019.08.03egyedül
Átlagos
Régóta működő, magyaros konyhát vivő nagy étterem, rengeteg asztallal a Ferenciek terén, amelyet egyértelműen abba a kategóriába tudok besorolni, akik a külföldi turistákra, azon belül is szervezett csoportokra fókuszálnak és a magyaros "sláger" ételeket készítik. Esténként élő cigányzene,...
2015.12.27a párjával
Kiváló
Már korábban is jártunk a Nagy fatál étteremben, amikor egy belvárosi séta alkalmával a csalogató illatokra felfigyeltünk, és mivel az utcáról is látható volt a nagy grillsütő a csábítóan sistergő falatokkal, nem tudtunk ellenállni. Minden finom volt így újra elmentünk. Nagyon hangulatos,...
2015.11.23családjával
Kiváló
Egy nagycsaládi ebédre gyűltünk össze a Nagy Fa Tál Konyhájában. Központi helyen a Ferenciek terén, a Párizsi Udvar mellett van. A Váci utca felé biztosan sokan elhaladtak már vendégcsalogató kirakata mellett. Belépve hangulatos magyaros dizájn és szívélyes fogadtatás várt. Mivel éppen nem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval