Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Balkán

Nagyi Palacsintázója - Batthyány tér BudapestNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest a térképen

Gyenge 2016. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. április 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon régen jártam náluk, nem volt emlékem. Most családdal voltunk a Nagyinál. Gyorsan kiszolgáltak minket, nem volt előttünk, csak két vendég. Le is tudtunk ülni a földszinten.
Ami már a belépésnél feltűnt, hogy kosz van az étteremben. Az ajtó, a padló, a pult, minden koszos és ragad. A berendezés kopott.
A gyerekeknek kakaós palacsintát kértünk. A palacsinták tartalma nincs leírva. Amikor a kiszolgáló a tányérra tette a palacsintát, annak a fele a pultra lógott. Teletömte instant kakaóval, betette a mikróba, majd megszórta csoki reszelékkel és mellé tett néhány szem meggyet. A mikrózott palacsinta, olyan amilyen. A túladagolt kakaótól keserű lett. A gyerekeim nem ették meg, holott imádják.
Én egy sós rakottat kértem, amit nem sikerült teljesen felmelegíteni, a fele hideg maradt. Utána ettem egy gyümölcsrizsest, aminek a tölteléke minden volt, csak gyümölcsrizs nem. Ízre elment mindkettő. Banánturmixot ittunk, íztelen volt.
Miután befejeztük, elmentünk a mosdóba. Szerintem a XYZ kategóriás utcai budi is tisztább és jobb illatú. A szappan egy flakonban, amit meg kell fogni. Meleg víz nincs. Kézszárító nem működik, papírtörlő nincs.
Ráadásul kóddal üzemel. Kézmosás után, kilépéskor is meg kell nyomni egy gombot, amit kétmillióan nyomtak már meg előttünk.
A kiszolgálás semmilyen. Unott nők, gépszerűen.
A hely irtó gyenge, minden értelemben. Pedig van forgalma, lenne miből tisztán tartani. ÁNTSZ mit szól ehhez?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű

Nagyi Palacsintázója - Batthyány tér további értékelései

2022.04.15a párjával
Gyenge
Elég lepukkant hely. A falon a vakolat pereg le, az asztalok régiek, műanyag csíkokon kell átvergődni magad, ha be vagy ki akarsz jutni. A palacsinta pedig egy felmelegített maradék benyomását kelti.
2019.08.12barátokkal
Városnézés .. Beiktatva a palacsintázó... Régen voltam, de most egy kis csalódást okozott, fogjuk nagy forgalomra é s nyári melegre..Sor é külföldi hangzavar.. Sós, édes, minden félé.. Aránylag mérsékelt árban.. 250 Ft... A tálalás- gusztusos, porcukorral megszórva késsel villával hamar.. Az...
2019.06.08a párjával
Kiváló
Utazásból hazatérve farkaséhesen beestünk Nagyi palacsintázójába. Először valami édességre gondoltunk, de az étlapon megláttuk a kétféle finom leves ajánlatukat. A gulyásleves és a tárkonyos raguleves olyan dús, ízletes volt, hogy utána már nem is tudtunk mást enni. Kellemes vacsorázás volt a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval