Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A nagyi nem ilyen palacsintát süt...

Nagyi Palacsintázója - Batthyány tér BudapestNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest a térképen

Átlagos 2014. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. május 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Évekkel ezelőtt többször jártam már itt, akkor összességében jó emlékeim voltak, aztán nem esett útba. Legutóbbi látogatásom alapján azonban csalódás volt a hely.
A kedvezőbb ár miatt úgy gondoltam, egy menüt választok, ami összesen 4 db palacsintát tartalmazott: 2 db édeset (csokikrémes), amely gyakorlatilag higított csokipudingos tölteléket jelentett, amelyre rászórtak egy kiskanálnyi tortadíszítő csokireszeléket és 3 szem meggy befőttet. A 2 sós palacsinta egyike sonkás-gombás volt, a másik tejfölös-sajtos. A menü része még egy pohár ital, én limonádét kértem. A menü így kb. 1000 Ft-ba kerül, ami árban valóban kedvező. A palacsinták azonban vékonyak, a töltelék benn nagyon kevés, és ha nem menüben vásárolja valaki, így már egyáltalán nem olcsó (a sós palacsinták darabja 3-400 Ft). És sajnos nem is voltak finomak, én a felét meghagytam a sósaknak.
A palacsintákat előtted töltik meg, a palacsinták már le vannak sütve, hidegek, és mikróban rámelegítenek a sósakra.
Ez a palacsintázó nonstop a hét minden napján napi 24 órában működik, talán ennek tudható be, hogy a személyzet kedvetlen, fásult. A 2 hölgy éppen arról diskurált a kiszolgálás közben nem éppen kulturált kötőszavakkal megspékelve, hogy másnap is műszakban lesznek, hány órát kell még lehúzniuk, és az egyiküknek ebből már nagyon elege volt.
Sok volt a külföldi vendég, ez talán a Vár közelségének tudható be.
Az asztalok koszosak voltak, az ételmaradékos tálcákat nem takarították el, bár egy táblára ki volt írva, hogy mindenki vigye le a tárolóba. Az emeletre egy meredek csigalépcsőn lehet felmenni, itt több az asztal és a mosdó is itt található. Tálcatartó állvány azonban csak lenn van, így nem csoda, hogy sokan nem veszik a fáradtságot a levitelre.
A mosdó ajtaja zárva van, csak akkor tudsz bejutni, ha az eladóktól elkéred a "titkos" kódot. Ez persze csak fenn derül ki, amikor mennél be a mosdóba, akkor gyalogolhatsz le a csigalépcsőn, be kell lopózni a sorba bocsánatkérések közepette, hogy "kérem szépen, én csak a WC kódért jöttem...", aztán vissza a csigalépcsőn... nem túl praktikus és nem vevőbarát megoldás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (11)
Nagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - Külső képNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - BelsőNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - Külső képNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - BelsőNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - Külső képNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - Étlap/itallapNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - Étel/italNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - BelsőNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - BelsőNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - BelsőNagyi Palacsintázója - Batthyány tér Budapest - Belső

Nagyi Palacsintázója - Batthyány tér további értékelései

2022.04.15a párjával
Gyenge
Elég lepukkant hely. A falon a vakolat pereg le, az asztalok régiek, műanyag csíkokon kell átvergődni magad, ha be vagy ki akarsz jutni. A palacsinta pedig egy felmelegített maradék benyomását kelti.
2019.08.12barátokkal
Városnézés .. Beiktatva a palacsintázó... Régen voltam, de most egy kis csalódást okozott, fogjuk nagy forgalomra é s nyári melegre..Sor é külföldi hangzavar.. Sós, édes, minden félé.. Aránylag mérsékelt árban.. 250 Ft... A tálalás- gusztusos, porcukorral megszórva késsel villával hamar.. Az...
2019.06.08a párjával
Kiváló
Utazásból hazatérve farkaséhesen beestünk Nagyi palacsintázójába. Először valami édességre gondoltunk, de az étlapon megláttuk a kétféle finom leves ajánlatukat. A gulyásleves és a tárkonyos raguleves olyan dús, ízletes volt, hogy utána már nem is tudtunk mást enni. Kellemes vacsorázás volt a...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval