Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az én nagymamám konyhája sokkal jobb volt

Nagymama Konyhája - Pólus Center BudapestNagymama Konyhája - Pólus Center Budapest a térképen

Átlagos 2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kifőzde jellegű étkező ugyancsak a Pólus Center kajáldasorán található, talán az összes itt lévő gyorsétterem közül a legnagyobb.
Nekem az ételek jellegükben, minőségükben egy kicsit az vállalati menzánkra emlékeztet általában ott vannak ilyen jellegű ételek.
Egyszer paradicsomos húsgombócot ettem, de nem igazán jött be, a szósz túl volt cukrozva, más alkalommal valami párizsias jellegű bundázott húst, az meg mócsingos volt.
Lehet, hogy a kifőzde neve tévesztett meg, mert valami olyasmi ízeket reméltem, amilyeneket egykor nagymamám konyhájában ehettem, dehát ez nagyon nem olyan volt, úgyhogy nekem csalódás volt a hely.
(Persze feleségem kinevetett, hogy ugye nem gondoltam ezt komolyan, ez csak egy név, amit nyilván üzleti fogásból választott a hely, de engem az ilyenekkel egyszer-kétszer csőbe lehet húzni...:) )
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Nagymama Konyhája - Pólus Center további értékelései

2023.11.21egyedül
Átlagos
Látom, a fél város idejár, én meg nem. Na, nem maradok ki a jóból én sem. Szóval, elmentem a Pólus Centerbe. de ha megkínoznának az ÁVH-sok vagy a nyilasok, akkor sem tudnám megmondani, hogy miért menne bárki is a Pólus Centerbe, a világ végén van, mindentől távol, de még magyarul beszélnek ott...
2021.09.12egyedül
Többször ettem már itt. A legtöbbször kis adag főzeléket feltéttel. Most éppen spenótot kértem egy fasírttal. Ízlett és elég is volt, ezért szoktam itt étkezni. Lehúzó véleményeket olvastam, de érdekes, hogy itt mindig sorba kell állni annyian vannak a többi helyen meg alig, alig. Menürendszer...
2021.07.10a párjával
Kiváló
Vásárlás közben megéhezve felkerestük ezt a régi kipróbált gyorséttermet. Most sem csalódtunk. Inycsiklandozó édességek és egyéb finom falatok voltak. A kiszolgáló fiatal leányok kedvesek, gyorsak, segítőkészek voltak. Az ételek nagyon finomak,de kissé magas lett az áruk. Gondolom ezért sikerült...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Senior ajánlat all inclusive ellátással
Senior ajánlat all inclusive ellátással
05.01-31.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
132.260 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással