Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Évtizedes tradíciók

Náncsi Néni Vendéglője BudapestNáncsi Néni Vendéglője Budapest a térképen

Kiváló 2018. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 3.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Több mint 10 évvel ezelőtt jártunk itt a családdal, szüleimmel, kereszt-szüleimmel, akiknek akkoriban az egyik törzshelyük volt, én akkor még nem írtam értékeléseket, persze az ittjartam.hu sem létezett még, de már akkor is tetszett az étterem. Úgy tűnik, a Náncsi Néni népszerűsége azóta is töretlen. Tőlünk igen távol esik, nemigen szoktunk errefelé járni (II. kerület külső zöldövezeti része).
A meleg nyári időre tekintettel a vendégek többsége a kerthelyiségben foglalt helyet. Dacára a hétköznapnak és az ebéd, illetve vacsora közötti úm. holt-időszaknak, gyakorlatilag telt ház, vagyis telített terasz volt, és a többség asztalfoglalással érkezett, amint a pincér úr tájékoztatott. Magyaros konyhát visznek, bevált, kipróbált receptekkel, közönség-kedvencekkel. A desszertek között nagy népszerűségnek örvend a túrógombóc és a madártej (1450 Ft) is, én ez utóbbit kértem. Nekem nagyon ízlett, pompás volt, hagyományosan elkészítve és tálalva. A házi málnaszörp is kellemes volt (450 Ft).
A személyzet gyors, profi, de kedves, van minden vendéghez 1-1 kedves szavuk. Látszott, hogy már rutinból nyomják, nem kellett mindent feljegyzetelniük, hanem képesek voltak megjegyezni a rendeléseket, nemcsak az én egyszemélyes asztalomét, de a szomszédos nagyobb asztaltársaságét is. Elég nagy adagokat adnak. Nem kísérletező, újhullámos konyha, ragaszkodnak a tradíciókhoz és a már jól bevált receptekhez.
A hatalmas kertben, az árnyat adó fák alatt sokan elférnek, van a gyerekeknek játszótér, de bent is sok ülőhely van, különterem is.
Az átlagnál drágább étterem, de véleményem szerint még a korrekt kategórián belül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Náncsi Néni Vendéglője Budapest - Külső képNáncsi Néni Vendéglője Budapest - Külső képNáncsi Néni Vendéglője Budapest - EgyébNáncsi Néni Vendéglője Budapest - Külső képNáncsi Néni Vendéglője Budapest - Étlap/itallapNáncsi Néni Vendéglője Budapest - Külső képNáncsi Néni Vendéglője Budapest - BelsőNáncsi Néni Vendéglője Budapest - BelsőNáncsi Néni Vendéglője Budapest - BelsőNáncsi Néni Vendéglője Budapest - MosdóNáncsi Néni Vendéglője Budapest - BelsőNáncsi Néni Vendéglője Budapest - Étel/italNáncsi Néni Vendéglője Budapest - Étel/italNáncsi Néni Vendéglője Budapest - BelsőNáncsi Néni Vendéglője Budapest - Belső

Náncsi Néni Vendéglője további értékelései

2023.08.17családjával
Átlagos
Nem először jártunk az étteremben. Nem véletlenül mentünk vissza. De sajnos már nem ugyanaz, mint korábban. Miután nem mondhatnám olcsónak, ezért egy ünnepi ebédre tértünk vissza. Az árak most is hihetetlenül magasak, de nem ez volt a gond. Előtelnek kértünk egy tatár beefstaket. Miután ezt...
2023.07.14családjával
Kiváló
Tegnap voltunk egy családi szülinapi vacsorán Náncsi Néni Vendéglőjében, -fantasztikus volt: a kiszolgálás, az ételek, a hangulat! Számunkra az utóbbi idők legpozitívabb vendéglátás-élménye! 10/10, hibátlan. Csak ajánlani tudom!
2022.10.24barátokkal
Kiváló
Egy hosszú túrautat követő őszi séta után találtunk rá erre a helyre vasárnap. A figyelemfelkeltő túrógombóc felirat és nyilak kezdtek minket kivancsivá és éhessé tenni, így a kapuig meg sem álltunk.Még kellemes meleg volt ,hogy helyet kapjunk a kerthelységben, figyelmes és sürgő-forgó személyzet...
Népszerű szállások a környéken
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
77.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Forest Hills Hotel & Golf Zirc - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Forest Hills Hotel & Golf Zirc
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval