Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nemo, aki halat süt

Nemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca BudapestNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest a térképen

2016. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. március 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nemo halbisztróról akkor hallottam először, amikor 2015 augusztusában a hatalmas esőzések miatt - pincebeli kialakításának következtében - gyakorlatilag elöntötte az egész étkezdét a víz, súlyos károkat okozva, a hírekben is többször szerepeltek, be is kellett egy időre zárniuk, de azután sikerült helyrehozniuk a károkat és újra tudtak nyitni.
A Lövőház utca elején található a hely, ez az utca mostanra már csupa vendéglátó hellyel van tele.
Az étlapon uralkodóan halból készült ételek szerepelnek, bőséges választékban. Lazactatár, paradicsomos tőkehalleves, grillezett és panírozott halszeletek és tengeri herkentyűk salátával vagy más körettel, wrap, quesadilla és burgerek szintén halas töltelékkel. Kedvencemet, a fish & chips-et 2 féle méretben kínálják (1190 ill. 1990 Ft-ért), én beértem a kis adaggal, de bőségesen elegendő is volt. A hozzá adott sült krumpli egész jó, nem nagyüzemi hatású, s 2 féle mártás is tartozik hozzá, amelyből a csípőset kérésre másfajtára cserélték. A hal friss, jó ízű, a palacsintatészta is megjárja, bár közel sem olyan ropogós, mint a Big Fish-ben, bár igaz, hogy az árfekvés itt sokkal kedvezőbb.
Tartanak kézműves söröket (Big Foot Chicago és Razzia, Fóti Pils és Zwickl) és narancsos-mézes gyömbérsört. Az ételekre nem kellett sokat várni, bár elég sok vendég jött, de inkább estére telik meg a hely, ilyenkor érdemes asztalt foglalni.
A kiszolgálás kedves, korrekt. A fiatal felszolgáló hölgy javaslatára almafröccsöt ittam, az elég vízízű és jellegtelen volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Nemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - EgyébNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - EgyébNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - Külső képNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - Étlap/itallapNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - Külső képNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - Külső képNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - BelsőNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - BelsőNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - EgyébNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - Étel/italNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - BelsőNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - BelsőNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - MosdóNemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca Budapest - Mosdó

Nemo Fish & Chips & Salad Bar - Lövőház utca további értékelései

2023.01.15családjával
Kiváló
Kivülről nem látványos,de belépve romantikus hangulatú romkocsmára emlékeztető kellemes hely. A kiszolgálás kifogástalan, segítőkész . frissen készítik a szemünk előtt az ételeket, melyek nagyon ízletesek és nagy adagok. A halas ételeken kivül finom édességek is kaphatok. Máskor is visszatérünk.
2018.08.16a párjával
Gyenge
Az ètelek nem odafigyelèssel kèszülnek. Az olajban sütès mèg nem jelenti azt, hogy mindennek (sültkrumpli, tintahalkarika, halak) olaj ìzűnek kell lenni. Azonkìvül van egy nagydarab tetkòs pincèr (volt matròz?!) akinek elèg vacak a modora...
2018.06.21a párjával
Szörnyű
Gyanúsan üres volt, kívül és belül, nem ok nélkül. Sajnos kiültünk és rendeltünk. Rengeteget vártunk, holott egyedüli rendelők voltunk. Vacak calamari, hatalmas darabok sörtésztába forgatva. A garnírung sem remekelt, az árak viszont feltűnően magasak. A terasz asztal és székek párnái nyomait...
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
31.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval