Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Füstös karamella

Omnia Plusz Bisztró BudapestOmnia Plusz Bisztró Budapest a térképen

Gyenge 2019. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. február 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ha azt mondom, hogy Víg Söröző, akkor valószínűleg a pesti éjszakában az elmúlt 30 évben megfordult személyek kortól és nemtől függetlenül egyből tudják, hogy miről van szó. A Vígszínház melletti kocsma talán 2 éve váltott erre a névre, miközben volt egy olyan időszak is, amikor zárva tartottak. A fóliázott teraszuk télen is működik, ez a kijelölt dohányzóhely. Valószínűleg emiatt is népszerű mostanság is a fiatalok körében. No meg a hosszú, éjszakába nyúló nyitva tartás miatt.
Mióta a szórakozóhelyeken és vendéglátó helyeken már évek óta nem lehet dohányozni, bevallom, engem megcsapott ez a tömény cigiszag. A belső - elvileg nem dohányzó - részbe csak a teraszon keresztül lehet bejutni, ráadásul az ajtót folyamatosan nyitva tartják, így gyakorlatilag a benti részben is intenzíven érezni a füstöt.
Az emeleti rész le volt zárva.
A mellékhelyiséget felújították.
Melegkonyha pár napja nem működik, a pincér hölgy nem tudta megmondani, hogy meddig, "bizonytalan ideig", ahogy fogalmazott, szerintem személyzet hiányában. Az étlapok ennek ellenére még kinn maradtak az asztalokon. Egyszerűbb ételeket, de például meleg reggeliket is lehetett kapni. Most csak előre csomagolt (lefóliázott) szendvicsből láttam néhányat a pultban.
Régebben melegszendvicset ettünk itt többször is.
Egy karamellás cappuccino-t kértem, nem volt rossz, igaz, jó sem. Átlagos. Persze a karamella az szirup volt benne. Viszont árban elég kedvező, 540 Ft-ot fizettem.
Kommersz italkínálat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (15)
Omnia Plusz Bisztró Budapest - BelsőOmnia Plusz Bisztró Budapest - MosdóOmnia Plusz Bisztró Budapest - MosdóOmnia Plusz Bisztró Budapest - BelsőOmnia Plusz Bisztró Budapest - BelsőOmnia Plusz Bisztró Budapest - Étlap/itallapOmnia Plusz Bisztró Budapest - Étlap/itallapOmnia Plusz Bisztró Budapest - Étlap/itallapOmnia Plusz Bisztró Budapest - Étlap/itallapOmnia Plusz Bisztró Budapest - Étlap/itallapOmnia Plusz Bisztró Budapest - Étlap/itallapOmnia Plusz Bisztró Budapest - BelsőOmnia Plusz Bisztró Budapest - BelsőOmnia Plusz Bisztró Budapest - Étlap/itallapOmnia Plusz Bisztró Budapest - Belső

Omnia Plusz Bisztró további értékelései

2019.12.08egyedül
Átlagos
November végén voltam, a külső zárt részen alig volt melegebb, mint az utcán. Ez kicsit zavart. Bélszínszeletet kértem. Az étellel alapvetően nem volt gond, finom volt, de annyira azért nem, hogy vágyódnék vissza. Ráadásul, lehetett volna kicsit nagyobb adag is. Így viszont kértem még egy...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
107.820 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.03.03-ig
Hotel Laroba Alsóörs
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval