Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Majdnem jó

Oriental Soup House - Balzac utca BudapestOriental Soup House - Balzac utca Budapest a térképen

Átlagos 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étterembe belépve hatalmas nyüzsgés fogadott minket. Eléggé lehetetlennek tűnt, hogy mi itt helyet kapjunk, de amikor már a csalódottságtól épp kifordultunk volna, a pincér hölgy egyből kérte türelmünket, hogy biztosan mindjárt lesz szabad asztalunk.
Így is lett, kb. 2 perc múlva már ültünk is. Nagyon pörgős hely, szóval nem az a lassan elmélázós, ebédelős étterem. Sajnos viszont mi ebből a gyorsaságból nem kaptunk túl sokat. Amilyen gyorsan lett asztalunk, olyan sokat kellett várnunk az ételre. Mindenki a rendelés után kb. 5 percre már falatozott, csak nekünk felejtették el hozni az ételt. Nagyjából 30 percet vártunk kettő levesre és a mandarin tekercsekre. Végül mikor kihozták, nem azt kaptuk amit rendeltünk, felcserélték az adagokat. Annyi baj legyen gondoltunk, ha már végre kihozták, nem reklamálunk… A levesek nem voltak rosszak, de olyan nagy számnak sem mondanám egyiket sem. Egyszer elment kategória.
A székek elég kényelmetlenek, főleg mivel elég sokat ültünk rajtuk. Hatalmas hátrány, hogy még mindig csak készpézes fizetés lehetséges.
Nem lesz a kedvenc helyünk az biztos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Oriental Soup House - Balzac utca további értékelései

2024.03.27üzleti partnerrel
Gyenge
Érdemes telefonon asztalt foglalni, mert ha foglalás nélkül érkezik valaki, akkor kifejezetten arrogánsak és udvariatlanok. Tegnap az Indonéz Nagykövetség egyik főmunkatársával vacsoráztam a helyen, de elvette az étvágyunkat a kiszolgáló személyzet színvonalon aluli stílusa. Jobb lenne, ha...
2022.10.27barátokkal
Októberben jártunk ott. Az étteremben sokan voltak.Két perc várakozás után le tudtunk ülni.A felszolgáló gyorsan , udvariasan csinálta dolgát.Mandarin tekercset rendeltünk.Gyorsan kihozták.Nagyon ízlett, főleg a szósz.Mivel eléggé éhes voltam nekem egy kissé kevés volt az adag.Ajánlom az éttermet.
2022.07.12barátokkal
Az OSHO vietnami étterem az egyik elsők között nyitott meg, s azóta is ugyanott működnek Újlipótvárosban. A vietnami származású családi tulajdonban álló étterem egyik tulajdonosa Charlotte Clavier, akit a 80-as években az R-GO együttes gidájaként ismerhetett meg a hazai közönség, de ez már...
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
35.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Centrooms Hotel Eger - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2025.01.02-ig
Centrooms Hotel Eger
24.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
49.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval