Hajni_Bp étterem értékelései

Értékelései
3
10
15
8
1
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Hajni_Bp értékeléseit!

Olvasd el Hajni_Bp étterem értékeléseit!

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 8.
A hely nagyon hangulatos szerintem, de aki nem bírja a kitömött állatokat evés közben nézni, az nem menjen be ide. Vacsorzáni voltunk a párommal, az étterem asztali kb 90 %-ban foglaltak voltak ebben az időben. Az ételt viszonylag gyorsan megkaptuk. NEm volt rossz, de ettem már jobbat is. A jó hangulatról élő zenével gondoskodnak, ami szerintem szuper volt.
Megosztom
2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A gulyás leves szörnyen csípős volt, ezenkívül más íze nem igazán volt. Menza jellegű leves volt, ami szégyen az egyik legjellegzetesebb magyar ételünkre nézve, tekintve hogy rengetek külföldi volt az étteremben amikor mi ott voltunk. A főételnek nevezett mozzarellás csirke és édesburgonya kb. egy gyerek menünek megfelelő mennyiségű volt, azzal egy felnőtt ember aligha lakik jól.
Megosztom
Szép kilátás, finom ételek -

Maestro Lounge Bistro Szentendre

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 8.
Többször volt már szerencsém itt enni. Eddig sosem csalódtam. A kiszolgálos udvarias és gyors. Az ételek hamar elkészülnek és finomak! Gulyás levest többször ettem már, finom, friss házi kenyérrel, bőven jól lehet vele lakni. A kilátás nagyon szép. Ki is lehet ülni, de hidegebb időben van fedett rész is ahol a fűtés is megoldott illetve szintén rálátni a Dunára.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 8.
Az étterembe belépve hatalmas nyüzsgés fogadott minket. Eléggé lehetetlennek tűnt, hogy mi itt helyet kapjunk, de amikor már a csalódottságtól épp kifordultunk volna, a pincér hölgy egyből kérte türelmünket, hogy biztosan mindjárt lesz szabad asztalunk. Így is lett, kb. 2 perc múlva már ültünk is. Nagyon pörgős hely, szóval nem az a lassan elmélázós, ebédelős étterem.
Megosztom
Azért jobb mint egy Meki -

Wikinger Étterem Budapest

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 2.
Az étterem hangulata egy gyors étterem hangulatával egyenlő. Ezt látni kintről és ezt kapod bent! Ha nem erre számítasz, csalódni fogsz! Eddig én csak hamburgert ettem itt, de vannak tészták, levesek is. Itt meghitt, hosszú beszélgetésekre nincs lehetőség, de nem is akarják, hogy sokáig ott legyél! Kiszolgálás nincs, a pultnál tudsz rendelni, majd kiabálnak ha elkészült!
Megosztom
Igényesség + finom ízek -

Grill Mánia Budapest

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utcáról tekintve nagyon nagy meglepetés volt végülis az ami bent várt. Nem az étterem kinézetére gondolok, hanem az ott felszolgált ételek látványára! Nagyon ízlésesen tálalnak és nagyon ízletes minden! Mi egyből egy két személyes vegyes tálat kértünk, így minden grill husit megkóstolhattunk. A kiszolgálás kicsit döcögősen ment, de abban sem találok olyan nagy kivetni valaót!
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely nagyon hangulatos. Az ételek nagyon finomak voltak, a pincérek kedvesek, villám gyorsan megkaptuk az ételeket.
Megosztom
Egyedi név, egyedi ételek -

Manga Cowboy Budapest

2015. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. február 4.
Hamburgerezni tértünk be ide. Első látásra megtetszett a hely az egyedi neve alapján. A belső tér is kellemes volt. A halk zene ami szólt, még egyedibbé teszi a helyet. A székek, asztalok kényelmesek, jól el lehet férni. A kiszolgálás kedves, segítőkész és viszonylag gyors is volt! ;)
Desszertek közül a brownie-t kóstoltam meg, nagyon finom volt!
Megosztom
Ízlett a burger :) -

Zing Burger - Király60 Budapest

2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy ízletes burgerre vágytam... hát megkaptam. :)Nem egy hatalmas burger, viszont szerintem nagyon finom. Menüben, sültkrumplival 1600 Ft-ba kerül. A sültkrumpli is nagyon finom és érezhetően friss volt, pont kellemesen sós ízű!
A kiszolgálás kedves volt és gyors.
Ha arra járok, még biztosan betérek hozzájuk!
Megosztom
Kellemes, nyugodt környezetben finom ételek :) -

Elefánt Étterem Veszprém

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes, hangulatos hely, finom ételek! A kiszolgálás gyors és kedves! Teljesen meg voltunk elégedve. Mi nem veszprémiek vagyunk, így most jártunk ott először és véletlenül botlottunk ebbe az étterembe. Nagyon meleg volt, de az étterem teraszán a fák és a napernyők alatt egy remek ebédet fogyaszthattunk el. Köszönjük szépen!
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX